2777
2789
عنوان

بختکککک

75 بازدید | 8 پست

الان یه تاپیک داشتم می‌خوندم در مورد بختک خواستم یه چیزی بگم تاپیک رو گم کردم 

من خیلی زیاد این به اصطلاح بختک رو تجربه کردم ولی هیچ موجودی رو من نمیفته و فقط نمیتونم تموم بخورم حرف بزنم یا حرکت کنم خیلی بدجوره اصطلاح علمیش فلج خوابه 

بیشتر موقع خستگی و استرس این اتفاق میفته 

من یکاری که میکنم اونموقع و زود از اون حالت خارج میشم و بیدار میشم اینه که سعی میکنم اتگشتامو تموم بدم تا این کارو میکنم سریع از خواب بیدار میشم 

شاید بگید اونموقع همچبن چیزی یادمون نمیاد که اینکارو بکنیم ولی ذهن هوشیاره و یادتون میاد 

گفتم بگم شاید بدرد کسی خورد 🤗

درسته منم سعی میکنم ارامشم رو حفظ کنم بعد یهو انگشت پام رو تکون میدم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی مزخرفه من همیشه تو خیالاتم اون لحظه دارم داد میزنم خانوادمو صدا میزنم کمکم کنن ولی وقتی تموم ...

آره آدم احساس می‌کنه اونا صداشو میشنون ولی اونا اصلا هیچ حرکت غیرعادی هم از ما نمیبینن

من یه بار اینجوری شدم به حدی حدی که از نظر خودم جیغ میزدم وقتی بیدار شدم شوهرم کنارم بیدار بود گفتم من تو خواب یجوری نبودم گفت نه کاملا آروم خوابیده بودی🥴🥴🥴

آره آدم احساس می‌کنه اونا صداشو میشنون ولی اونا اصلا هیچ حرکت غیرعادی هم از ما نمیبینن من یه بار ای ...

خیلی خیلی بده

من ب موجود خیالی اعتقاد ندارم و فلج خوابه فقط

اما ی شب چون روزش بهش فک کرده بودم حس کردم همچین چیزی رو قفسه سینمه ک میدونمم توهم بود

با تمام توان سعی داشتم خفش کنم و کردم

خیلی تجربه عجیبی بود😂🙌