2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما حنفی هستید؟ عزیزم خیلی فرق دارید با شیعه؟ منظورم اینه ۱۲ امام رو میدونید کی هستند؟

بله عزیزم

۱۲ امام رو بله میدونیم و حضرت علی خلیفه چهارم ما و بسیار عزیز و شریف..‌...

خب با تشیع تفاوت هایی هست دیگه ،هم در وضو،هم نماز هم اعتقادات.اما در مجموع همه مسلمانیم دیگ

شهر ما هم سنی داریم هم شیعه

حالا من یه سوال 😉

چطور فهمیدین من سنی هستم ؟

بله عزیزم ۱۲ امام رو بله میدونیم و حضرت علی خلیفه چهارم ما و بسیار عزیز و شریف..‌... خب با تشیع تف ...

تو یک تاپیک عزیزم  من شیعه هستم اما ممکنه با آقایی حنفی ازدواج کنم میخواستم بدونم ک ۱۲ امام رو میشماسن حنفی ها یا خیر 

تو یک تاپیک عزیزم  من شیعه هستم اما ممکنه با آقایی حنفی ازدواج کنم میخواستم بدونم ک ۱۲ امام رو ...

بله

کاملا

شهر ما ازدواج خانم شیعه با تسنن داریم

خدا رو شکر مشکلی ندارن.

ببخشید میتونم بپرسم همسرتون خراسانی هستن؟

اوکی خوب فکراتونو بکنین هم شما هم ایشون تعصب نداشته باشین ،ان شاالله زندگی خیلی خوبی داشته باشین&n ...

من ک اصلاااااااا تعصبی نیستم  ایشونم کاری ندارن بهم اما اما میخوام بدونم در انجام نماز روزه و اینا چقد مثل همیم راستی شما خمس ذکات هم دارید؟

من ک اصلاااااااا تعصبی نیستم  ایشونم کاری ندارن بهم اما اما میخوام بدونم در انجام نماز روزه و ا ...

ببین نماز ما پنج وعده جدا جدا می خوانیم.علاوه بر آنچه شما میتونید سنت هم داریم.

صبح.۲سنت،۲فرض

ظهر.۴سنت،۴فرض،۲سنت

عصر.۴فرض

مغرب.۳فرض،۲سنت

عشاء,۴فرض،۲سنت،۳وتر

وضو هم ک احتمالا دیدین ک متفاوتیم

زکات داریم عزیزم ،اما خمس ن

یا مثلاً برا قربانی،هر کسی استطاعت داشته باشه قربانی می کنه.نه فقط اونکه رفته حج

روزه هم مثل همیم.

البته تایم اذان برا ما و اهل تشیع فرق داره...

فطریه هم داریم ما ک باید تا قبل از نماز عید فطر پرداخت شده باشه.ماه رمضان هر شب نماز تراویح هم داریم راستی، ک سنت مؤکده هست و ۲۰رکعته.هم با جماعت خونده میشه و هم تکی در منزل 

روزه هم مثل همیم. البته تایم اذان برا ما و اهل تشیع فرق داره... فطریه هم داریم ما ک باید تا قبل از ...

اوه یاخدا چقد نماز   عزیزم یسوال 

طریقه نماز خوندن بجز دست بسته بودن و نداشتن مهر بقیش ک عین همه ن؟

اوه یاخدا چقد نماز   عزیزم یسوال  طریقه نماز خوندن بجز دست بسته بودن و نداشتن مهر بقیش ک ...

آره نمازمون خیلی فرق نداره

مثلاً ذکر رکوع و سجده ما «و بحمده»نداریم، تشهد و دعای قنوت و التحیات و...یه کم متفاوته.اما در ظاهر مثل همیم