2777
2789
عنوان

منو شوهرم هر وقت خونه نیستیم

1497 بازدید | 33 پست

میخوایم شب جایی بخوابیم ، یکی از روسریامو میگیره پهن میکنه رو بالشش و بعد میخوابه ،  منم ضعف میکردم که چقد دوستم داره میخواد عطرم زیر سرش باشه . 

ازش پرسیدم چرا اینجوری میکنی ؟ گفت بدم میاد سرم رو بالش دیگران باشه 😑 احساس بدی پیدا میکنم 😑

ولی من ساده بازم با این حال ذوق میکنم روسرمیو میگیره 😒😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ ای جان بازم حسش قشنگه والا

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

منم شبا که میخوام بخوام یکی از شال ها یا روسری های مادرمو میبندم رو چشمم میخوابم بوی مادرم بوی بهشت و میده....

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎