2777
2789
عنوان

پیر زن کفتار

305 بازدید | 24 پست

دوبار سکته کرده پاهاش خم شده داییمو مامانم نمی‌برند دکتر آی خوب میکنن راه نمیتونه بره را رفتنی میلزه امیدوارم زودتر بمیره تا این دنیا ازبوی تعفنش پاک بشه

اندازه چند میلیارد طلا و عتیقه زیر زمین خاک کرده با سود بانکی هرماه. امروز رفتیم خونش برگشته به مامانم میگه یارانمو نریختن منو ببر دکتر ۲۰۰ هزار بهم بده آخر ماه میدم بعد میگفت میخوام برم کمیته. ‌اینجور میگفت عیدی نده بهمون. پیر لجن .حیوون از اون تمیز تره من حاضر با سگ تو طویله بخوابم خونه مادربزرگ آشغالم نخوابم

فقط لباس پوشیدنش زیر انداز صورتی رو از دیوار مهربانی برداشته دوخته پوشیده چندجا وصله زده ده تا لباس نو زنداییم مامانم دادن بهش نمیپوشه از قصد تا کسی شک نکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه تنفری

حالم بد شد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

از تو پول گرفته قائم کرده؟

اصلا میخواد مال و منالشو اتیش بزنه به شما چه

بچه هاش شاکی شن باز یچیزی 

نوه خیلی زور داره طلبکار باشه خدایی😐

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏