2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه یا بده؟

84 بازدید | 13 پست

من ۲۱سالمه یه پسره ۸ماهه دارم دیگه دلم نمیخاد هیچوقت بچه بیارم همسرمم موافقه وضعیت مالیمونم خوبه رو به بالاس 

بنظرتون تک فرزندی خوبه؟

خدا❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه به نظرم نیازداره به ی همصحبت مثل خواهربرادر

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من به شخصه از اینکه برادر دارم خیلی راضیم

ولی برای خودم تصمیم دارم فقط یه بچه بیارم چون واقعا شرایطی ندارم که تعداد بیشتر بچه داشته باشم.

نمیدونم درسته یا نه ولی تو جامعه مدرن شرایط اینجوری ایجاب میکنه

ن بابا خواهر برادر برا چیشه ..

بخدا اینا ازدواج کنن برن نهایت یک شب مهمونی پیش هم باشن ماهی ی دفه همو ببین...کلن غریبه میشن 

دیگه فکر کن ارث هم در کار باشه ب جون هم میوفتن

الان زن دایی من ک با داداشاش قهر بود رابطش با خاهرا بهتر

ولی مادرش پدرش ک فوت شدن سر ارث خواهرا هم با هم دشمن شدن...

من خواهر برادرام بد نیستن ولی غصشون باید بخورم

میگم کاش مامانم حداقل ۲ تا یا ۳ بودیم مشگلاتمون کمتر بود

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

تک فرزندی قطعا خوب نیست. هم جامعه به سمت پیری میره هم خودتون 20 سال دیگه غبطه میخورید چرا فرزند کم دارید هم فرزندتون در بچگی و بزرگیش نیاز به خواهر برادر داره

اما اینکه الان نمیخوایید طبیعیه الان زوده بزارید قشنگ بچتون بزرگ بشه به فاصله 3 تا 5 سال اقدام کنید. با وضعتون و خانوده تون راحت 3تا بچه توی ده سال خدا بهتون بده ببینید چقدر زندگی شیرین میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.