2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هین پخت آب اضافه نکن از اول مقدار مناسب بریز بل شعله ی کم اواخر پخت یکم زعفران دم کرده بریز 

گوشت گوسفندی هم طعم خورشت رو خوشمزه تر میکنه تا گوساله

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ادویه مخصوص قورمه سبزی بگیر

عزیز این ک میگن ادویه ب مقدار لازم مثلا برای پنج نفر یه قاشق چایی خوری از هر ادویه کافیه یا کم یا زیاد😂 از هر ادویه ی فاشق

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

امروز یه کلیپ دیدم از یه خانم جنوبی واسه نیم کیلو سبزی نیم لیتر روغن ریخت بعد من نوشتم روغنش زیاده همه گفتن قرمه سبزی به همینشه که خوشمزس😑من ترجیحم اینه انقدر روغن نخورم حالا خوشمزه هم نشد نشد

رستورانی ها که خوشمزه نیستن

خونگیا که بعضیا درست میکنن خوبه

اول از همه بستگی داره سبزی رو از کجا خریدی

بعضی جاها سبزیشون عصرش زیاده

ریز خرد شدنش

روغن  و خوب سرخ شدنش

استفاده از پره لیمو بجای خودش

مقدار لوبیاش

گوشتش

ادویه هاتی کارا برای قورمه

بعضیا نصف قاشق رب گوجه میزنن خیلی تغییرش میده خوبه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یعنی چشمی بریز😂😂😂

نمیدونم چشمی اخه😂😂 من خورشت پر ادویه دوست دارم نمیدونم از هر کدوم ی قاشق چایی بریزم کافیه کمه زیاده چیه

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
عزیز این ک میگن ادویه ب مقدار لازم مثلا برای پنج نفر یه قاشق چایی خوری از هر ادویه کافیه یا کم یا زی ...

ادویه هاتی کارا

یه قاشق مرباخوری کافیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا