سوگلی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 891 عنوان بارداری 180 بازدید | 22 پست من پنجم ای یو ای شدم اما امپول ازاد سازی نزدمالان باردارم و یک هفته گذشته از موعد پریودمروز قبل موعدم بتام ۴۰ بودپنج روز بعد بتا ۸۲۵ شددو روز بعد هم ۱۸۵۰سونو کردم چیزی دیده نشددکترم میگه خارج رحمه احتمالا اخه من علایم ندارم که کسی بوده مث من باشه دارم دق میکنم😔 1402/12/28 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11713 مگه زیر ۸ هفته هم سونویی هست !!؟!! غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
mahboubeh71 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 4708 بیخود کرده، تو هفت هفته رفتم بزور دیده میشد چه برسه چهار پنج هفته بتا هم خیلی خوب رفته بالاعجله نکن بذار یک هفته دیگه حداقل صبر کن بعد برو سونو منم همین تجربه رو داشتم چرن میگفتن اخرش ضایع شدن الان پسرم شش سالشه
dorsa_omidi عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 74 یه هفته صبر کن دوباره برو سونو خدایاشکرت ب هزار و یک دلیل
سوگلی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 891 مگه زیر ۸ هفته هم سونویی هست !!؟!! نمیدونم دکتر میگفت باید ساک حاملگی دیده بشه
dorsa_omidi عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 74 چون حتی اگ خارج رحمی باشه هم با سونو مشخص میشه خدایاشکرت ب هزار و یک دلیل
سوگلی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 891 هفته چند سونو دادی؟ اگه از اول پریود حساب کنم پنج هفته اما از ای یو ای حساب کنم سه هفته و دو روز
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11713 نمیدونم دکتر میگفت باید ساک حاملگی دیده بشه زود سونو کردن جز استرس برای خودتون هیچی نداره!دیگه خود دانید غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
سوگلی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 891 بیخود کرده، تو هفت هفته رفتم بزور دیده میشد چه برسه چهار پنج هفته بتا هم خیلی خوب رفته بالا عجله نک ... خدا حفظش کنه پسرتو😍از خارج رحم خبلی میترسم دکترم گفته دوم برو سونو دوباره ینی دیرتر برم؟
سوگلی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 891 چون حتی اگ خارج رحمی باشه هم با سونو مشخص میشه تو مطب سونو کرد میگن سونوگرافی خود دکترا خوب نیست دکتره میگفت چرا امروز هر کی میاد جنین دیده نمیشه
سوگلی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 891 زود سونو کردن جز استرس برای خودتون هیچی نداره! دیگه خود دانید بخاطر اینکه ای یو ای کردم احتمال خارج رحمی توش زیاده مجبورم زود سونو بدم
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7165 اگه از اول پریود حساب کنم پنج هفته اما از ای یو ای حساب کنم سه هفته و دو روز عزیزم نگران نباش من ای یو ای نکردم اما شش هفته رفتم سونو گفت چیزی نیست کلی ناراحت شدم و گریه کردم هفته بعد رفتم جنین رو دید ضربان قلبشم گذاشت الان هشت ماه هستم شکر خدا انشالله برای شما هم مشخص میشه خارج رحم و این حرفها رو اعتنا نکن
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7165 تو مطب سونو کرد میگن سونوگرافی خود دکترا خوب نیست دکتره میگفت چرا امروز هر کی میاد جنین دیده نمیشه شما جای معتبر برو هفته بعد منکه سونو با تجربه رفتم ندیدش پزشک زنان که فقط یک دوره رفته برا سونو