سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10320 عنوان والا ک موندم 71 بازدید | 7 پست بچه ها رفته بودم دکترزنان نوبت داشتم در مورد تعیین جنسیت و رژیم غذایی ازش پرسیدم...اونمگفت ک رژیم بی فایده س و اصلن این افکار جیه تو ذهنت چ فرقی میکنه پسر باشه یا دختر ...منم موندم والا 😑😑 ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد... 1402/12/28 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 چرت میگه لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10320 چرت میگه گفتم خب ی دختر دارم دلم ی پسرم میخاد چ اشکالی داره ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 گفتم خب ی دختر دارم دلم ی پسرم میخاد چ اشکالی داره حوصله نداشته توضیح بده لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10320 حوصله نداشته توضیح بده شما خودت تجربه ای داشتی راهی رفتی برای پسر دار شدن ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 شما خودت تجربه ای داشتی راهی رفتی برای پسر دار شدن من مجردم عزیزم ولی به تغذیه سه ماه قبل بارداری ربط داره لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10320 من مجردم عزیزم ولی به تغذیه سه ماه قبل بارداری ربط داره اها پس اون تیکر چیه ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 اها پس اون تیکر چیه توی امضام توضیح دادم هدفه لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙