2821
2789
عنوان

خونه تکونی

123 بازدید | 16 پست

بچه هااا

جوهرنمک و وایتکس رو قاطی کردم😁

چون می‌خواستم کارم رو تموم کنم دیگه قاطی کردم و سریع شستم همه جارو.الان یکم حالم خوب نیس و دارم سرفه میکنم.

چیکار کنم بنظرتون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدا   

با این که ایــــــــــــــــن هــــــــمــــــــــه اخطار میدن و اطلاع رسانی میکنن ،بازم انجام میدین

ایول به شما

خدا بهت رحم کرده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

زنگ بزن اورژانس 

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

شیر بخوررررر

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

فردا هزار تا بیماری لاعلاج میگیری پاک کننده چند منظوره همه جارو تمیز میکنه لازم نیست با ترکیبات شیمی ...

این اولین بار هست که اینکارو میکنم

من زیاد با این ترکیبات سر و کار ندارم

یهو دوتاشو قاطی کردم دیگه

حواسم نبود اولش

این اولین بار هست که اینکارو میکنم من زیاد با این ترکیبات سر و کار ندارم یهو دوتاشو قاطی کردم دیگه ...

دیگه از این کارا نکن سلامتی آدم خیلی مهم تر از برق زدن خونشه اینو همیشه یادت بمونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز