2777
2789
عنوان

یعنی چی دیره؟

184 بازدید | 26 پست

تاپیک قبلیم گفتم شرایط درسیم رو بهم گفتن عقبی،یعنی دیگه نخونم؟ببندم؟امسال نمی تونم؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

خیلی نا امید شدم،حالم بد شده😭😭

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نا امید شدم،حالم بد شده😭😭

منم یکی مثل تو 

بخونی شاید بشه 

اما نخونی قطعا نمیشه 

پس بخون خدا بزرگه قرار نیست همشو بخونی که اونایی ک خوندی +بعضیای دیگه بخون و تثبیتش کن 

با تاپیک اه و ناله چیزی نمیشه 

یا کامل بزار کنار یا بخون 

تا روز اخر تلاش کن نشد سال بعد تنبلی نکن که چون عقبم ببندم بذارم کنار

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
ببین واقعیت رو باید قبول کنی عقبی خب الان استرس داشتن کاری میکنه ؟  هدفت چیه ؟

من نمیدونستم عقبم،فکر می کردم خوب پیشرفتم،خیلی حالم بد شد😭

پشت کنکورم و مادرم ۱۸ سال قلمچی رتبه برتر دانش اموزش بوده مکشلتو بگو ازش بپرسم ناراحتم نباش

تا پیک قبلیم شرایط درس خوندنمو گفتم،که تا کجا خوندم،همه گفتن عقبم

عزیزم ب خدا من همیشه ب فکرتم و دعا میکنم برات  مادرت برگشت ؟ خودت شروع کردی ؟

سلام عزیزدلم خوبی

اره دومین بار بازم لو رفت خیانتش 

پدرم سکته خفیف کرد بخیر گذشت

الان مادرمم برگشته تو خونه

فداتشم چقد مهربونی عشق خواهر