2777
2789
عنوان

تاپیک زدم ک

30 بازدید | 6 پست

پسرم باعث میشه دعواش کنم الان خیلی در مقابل رفتاراش سعی میکنم خودمو کنترل کنم ،حس میکنم محبت زیادی بهش میکنیم نمیدونم هردلیلی باشه یا شاید توقع زیاد ازش داریم پسرم باادبه مخصوصا وقتی میره جای همه تعریفش میدن ولی تو خونه همش میگه حوصلم سررفته منم ب خاطره این موضوع

میذارم دوستاش بیان خونه کلی ریخت پاش تحمل میکنم ولی وقتی میان پسرم اصلا توجه ب من باباش نمیکنه خونه بشدت بمب منفجر میشه همه اینا ب کنار مثلا وقتی میگیم خوب الان وقتشه بریم بیرون داد بیداد گریه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امروز گفتم بیا بغلم قربونش میرفتم دیدم دستم گاز گرفت اصلا نمیدونم چش بود بعد گفت ببخشید بخدا هنوز اثرش هست ،بشدت تو داره وقتی از چیزی ناراخت بیانش نمیکنه ورفتارش اینجوری نشون میده

حتما با مشاور صحبت کنین 

اگ فقط با شما و پدرش بداخلاقی میکنه ممکنه جلوش دعوا کرده باشین و ناراحته ازتون یا ممکنه رابطه‌ی جنسی‌تون رو دیده یا شنیده باشه و درکل یه دلیلی داره ک مربوط ب شما و پدرش هست

حتما با مشاور صحبت کنین  اگ فقط با شما و پدرش بداخلاقی میکنه ممکنه جلوش دعوا کرده باشین و نارا ...

نه عزیزم خیلی رو این موارد حساسیم خودم حس میکنم دوستش ک میاد پیشش باعث میشه چون مدام میشنوم میگه گوشی ازمامانت بگیر بعد دوستش تحریکش میکنه میگه مامانت بهت نمیدش مامانت اجازه نمیده مدام منو تو دید پسرم بد نشون میده نمی‌دونم واقعا