2777
2789
عنوان

خانوما

59 بازدید | 12 پست

اگه مادربزرگ همسرتون ۸۹ ساله ازتون بخواد چسب ایزی لایفشو بزنید ناراحت میشید بهتون برمیخوره؟

من و همسرم اومدیم پیشش عید 

گفت بلد نیستم چجوریه من چندشم شد چسبشو زدم

احساس کردم شخصیتم اومد پایین🥲

شما باشید ناراحت میشید؟

اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا فکر می‌کنی کمک کردن به یه آدم ناتوان که تو وضعیت بدیه، شخصیتت رو میاره پایین؟ اونم کسی که عمرشو برای بزرگ کردن نزدیک ترین آدم زندگیت گذاشته. متاسفم ولی باید بگم شخصیتت نیومده پایین، شخصیتت پایین هست!

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

سلام غصه داشتم ولی نه من از تايپیک شما ناراحت شدم !!!🥺😭😭

نمیدونم یه حالی شدم دست خودم نبودمیخواستم ببینم بثیه چجورین

اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه   
واقعا فکر می‌کنی با کمک کردن به یه آدم ناتوان که تو وضعیت بدیه، شخصیتت رو میاره پایین؟ اونم کسی که ع ...

من تازه عروسم تا حالا هم ازین کارا نکرده بودم امروزم با همسرم تمام خونشو تمیز کردیم آدم فیس فیسویی نیستم 

در ضمن همسرم رو مادرش بزرگ کرده نه مادربزرگش 

بهتره رو شخصیت خودتون کار کنید که دیگران رو به همین راحتی قضاوت نکنید

اها خب گناه داشت بنده خدا بنظرم ک چیز بدی نیس

منم اولین بارم بود کسی همچین درخواستی ازم کرد

یهو احساس کردم حالم بد شد میخواستم ببینم بقیه چطوری برخورد میکنن با این قضیه