2777
2789
عنوان

تنهایییی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 57 پست
بریم یه بچه از پرورشگاه بیاریم؟

بچه پول میخاد

باید ی خونه حداقل بنامش کنی 

اونم بعدا احساس کمبود پدر رو داره و نمیتونه تو خانواده زندگی کنه برای اونم سخت میشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه جالب،،الان کامنتها رو میخونم،،فکر میکردم تنها زندگی

کردن خوبه،،من الان با مادرم دعوام شد،،میگم ای کاش 

تنها زندگی میکردم ،خونشو دارم ولی نمیزارن،،واقعا از

یه سنی سخته با خانواده زندگی کردن،،حالا ادم باید ببینه

کدوم خوبی بدیش بیشتره،،تنهایی یا با خانواده؟

ارزوم اینه از شوهرم جدا بشم تک و تنها زندگی کنم از خونوادم هم خوشم نمیاد کنارشون آرامش ندارم من اول ...

من رفتم کاریابی، صد هزارتومن ازم گرفت، برا ثبت نام ، سیصد گرفت معرفی نامه داد، یک‌میلیون پونصدم، از اولین حقوق ت میگیره، ۵۰ میلیون سفته گرفت برا معرفی

چه جالب،،الان کامنتها رو میخونم،،فکر میکردم تنها زندگی کردن خوبه،،من الان با مادرم دعوام شد،،میگم ا ...

مادر من تنهام گذاشت باهام خعیلی بد رفتاری میکنه روزی صد مرتبه التماسشو میکنم بیاد پیشم هر چی از دهنش درمیاد بهم میگه از اول پسر دوست بود اصلا دختر براش ارزش نداره من خودمو براش سپر بلا کردم چقدر زندگیمو براش دادم اخر بش احتیاج داشتم پسم زد اون از بچگی کتکم میزد از زن بابا برام بدتره

سلطان خنده
من رفتم کاریابی، صد هزارتومن ازم گرفت، برا ثبت نام ، سیصد گرفت معرفی نامه داد، یک‌میلیون پونصدم، از ...

کاربرای اینجا میگن جایی که سفته میخوان قابل اعتماد نیست شما الان شاغلین مشکلی واستون پیش نیومد منظورم اینه سفته ها مشکل پیش نیاورد واستون