2777
2789
عنوان

تنهایییی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 57 پست
جدا شدن

اها خب خداروشکر اگه اینجوری باشه من برا خودم یه خونه کیوت میگیرم یه شغل مث منشی اینا هم پیدا میکنم و درسمو هم میخونم صبا کافی میخورم میرم سر کار در محل کار هم یه پسر لایق برای غلامی برمی‌گزینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا گاهی میام نی نی سایت می گردم.  واقعا حال جالبی نیست.  هم تجربه خوابگاه دارم. هم ...

ازدواجم خوب نیس اگ یه مرد ناخلف گیرت بیاد ازارت بده صد بار احساس تنهایی میکنی

سلطان خنده
شمام تنهایی

اره عزیزم منم عین خودت تنهام. خیلییی

ولی محل کارت هم حواستون رو جمع کنید اقایون خیلی عوضی شدن نمیشه روشون حساب کنی برای همین گاهی تنهایی بهتره.

راستی چند سالته

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

خیلی سخته سکوت آدم و دیوونه میکنه 

هیچی واسه خوشحالی نداری 

هر چقدر خودت رو مشغول کنی با انرژی باشی کافیه 5دقیقه استراحت کنی 

هزار مدل فکروخیال

هزار تا سوال بی جواب 

مخصوصا آلان که عید رسیده همه تو تکاپو و تو فکر اینکه این تعطیلات و چطور بگذرونن تا خوش باشن 

الان3ساله. من اینجوری هستم داشتم به خدا می گفتم خدا خیلی بیشتر از ستم خسته شدم واقعا دارم کن میارم

اوایل خیلی انرژی داشتم می گفتم تنهایی و پادشاهی

ولی الان .... خلاصه خیلی سخته قدر زندگیتون وبدونید همدیگرو درک کنید 

از خدا آرامش بخواه نه آسایش چون آسایش با پول میاد آرامش نابود میشه 

شوهر کردنم میترسم شوهرای دهه ۶۰ دیگ تموم شدن

نه عزیزم هنوزم هستند ده شصتی ها ولی اونایی هستند ک یا پول ندارند ک تشکیل زندگی بدن یا اونام عین ما سختگیر شدن با بالا رفتن سنشون.

راستش این روزا دارم محل کارم چیزایی میبینم ک از تنها بودن خودم خوشحالم.

درسته سخته و تنهایی مخصوص خود خداست اما قسمت ما هم این شده....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خیلی سخته سکوت آدم و دیوونه میکنه  هیچی واسه خوشحالی نداری  هر چقدر خودت رو مشغول کنی با ...

حرفاتون رو دوست داشتم . دقیقا حرفای دل منم بود....