توتورو۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2108 عنوان کیا اینطورین 40 بازدید | 3 پست خانوما ببخشید من حیلی با مچ پام مشکل دارم خیلی زشته و اصلا ظریف نیست و چاقه کسی هست مثل من باشه؟ راهی هست لاغر شه ؟☹️ کاربری دست ۲ نفره 1402/12/28 | 18:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 منم همینطور... البته خیلی چاق نیست مچ پام ولی خب ظریفم نیستنه مشکلی ندارم، از اونجایی که دروازه بانم و اکثرا با مچ پاهام توپارو رد میکنم خیلیم راضیم🌚😂 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
توتورو۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2108 منم همینطور... البته خیلی چاق نیست مچ پام ولی خب ظریفم نیست نه مشکلی ندارم، از اونجایی که دروازه ب ... اخه مال تو خب به درد میخوره 😐😂تو عمرم ۲ ساعتم ورزش نکردم به درد بخوره به نظرت با باشگاه رفتن لاغر میشه ؟ کاربری دست ۲ نفره
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 اخه مال تو خب به درد میخوره 😐😂تو عمرم ۲ ساعتم ورزش نکردم به درد بخوره به نظرت با باشگاه رف ... آره قطعاولی فکر نکنم با بدنسازی باشه، چون من چند ساله بدن سازی کار میکنم خیلی تغییر چشم گیری نداشتمبهتره بری باشگاه از مربیت یه برنامه ورزشی توپ بگیری🌚 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍