2777
2789
عنوان

شما بودی این مو رو کراتین میکردید؟

159 بازدید | 16 پست

بچه ها زیاد فر نیست و موج داره ولی خیلی دوست دارم لخت شلاقی بشه..  بنظرتون اگه تا بند سوتین کوتاه کنم و بعد کراتین کنم پشیمون میشم؟

ارایشگر خیلی تاکید داره که موادم عالیه و ریزش نداره... کلا اگه تجربه ای از کراتین دارید بگید

بنظرم کراتین نکنید 

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف این موها نیست ؟ 😍 از روغن های تقویتی استفاده کنید 

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
دوبار کراتین کردم شش ماه هست اثرش  و تا یکسال هم موهات تقریبا خوبه  اما بعدش برمیگرده به ...

عزیزم مراقبت های بعدش خیلی وقت گیره؟ اگه رعایت نکنیم برمیگرده به حالت اول؟

دلت میاد موهاتو کراتین کنی منم موهام فره ولی همین مدلی دوست دارم باشن 

بعد از کراتین مو به شدت ریزش میگیره یعنی قشنگ موهات نصف میشن هرچی هم جای خوب بری و موادش عالی باشه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خیلییی دلم میخواد یه تنوعی بدم. بعد میترسم پشیمون بشم😑

مطمئن باش پشیمون میشی بهترین‌مواد رو هم استفاده کنی بازم یه‌مقداری موها ریزش پیدا میکنه.موهات که خیلی هم‌قشنگه و متفاوت الان که همه کراتینه کردن