یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
تو خانواده ما یکی شکمش بیاد جلو هر کی بتونه یبار شکم زن حامله رو ماچ میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...
آخی🤣🤣🤣
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹