2777
2789
عنوان

Let's speak together

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره Sir_kambiz اکانت من در تلگرام و روبیکا  

شما آقا هستین؟

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
اشکال نداره Sir_kambiz اکانت من در تلگرام و روبیکا 

از همون اولشم مشکوک میزدی 

فک کردی من خرم با چهار تا عزیزم عزیزم خر شم

در تماس باشیم که تو از من که سن بابامو داری چند تا چیز یاد بگیری ؟ همین که تو سایت زنونه اومدی و با هویت جعلی که کاربریت زنه همچیو مشخص میکنه

واقعا واست متاسفم که اینجور ملتو خر فرض میکنی

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
از همون اولشم مشکوک میزدی  فک کردی من خرم با چهار تا عزیزم عزیزم خر شم در تماس باشیم که تو از ...

تند نرو

يعني چي مشكوك ميزني؟ حالت خوبه؟ 

اسم پروفايل من كاملا مشخصه كه آقا هستم. اگر پروفايل من زنونه است علت خاصي داره كه نيازي نميبينم به تو بگم. 

عزيزم تيكه كلام منه. فكر نكن براي فريب يا خر كردن تو دارم ميگم. به همه ميگم. منتهي انقدر عقب مونده اي كه فكر كردي ميخوام مختو بزنم. طرز تفكرت مثل مادربزرگهاست. شايد IQ بالايي داشته باشي ولي EQ تو وحشتناك پايينه. 

من هدفم فقط تبادل دانش زبان بود و اينو بدون دوستي با يك محصل به هيچ درد من نميخوره. 

الان ميفهمم واقعا توي محيط وحشتناكي بزرگ شدي و طرز فكر قرون وسطي بهت ألقا كردند. 

عزيزم سعي كن أفق فكريتو گسترش بدي. ميخواي پزشك بشي ولي بدون پزشك بي فرهنگ زياد داريم. فكر كردم متفاوت از أهالي ني ني سايت هستي ولي اشتباه فكر كردم. از همون قماشي. 

تند نرو يعني چي مشكوك ميزني؟ حالت خوبه؟  اسم پروفايل من كاملا مشخصه كه آقا هستم. اگر پروفايل ...

وقتی که تو سایت زنونه میای عضو میشی 

خاله زنک بودنت مشخص میشه عقب مونده پاپتی وگرنه چرا باید از اهالی این سایت بد بگی چون خودتم جزو همونایی مثه همونا بیشعور

انقدر بیشعوری که من تو پیامم هیچگونه فحش و بی احترامی ام بهت نکردم بیشعور

بعدشم اگه به درد نمیخوره چرا پس میخواستی با من در ارتباط باشی 

فک کردی چخبره که اینجور واسه خودت گ.وه میخوری

باش تو جای خوبی بزرگ شدی که اگه بزرگ داشتی اگه خارمادر داشتی اینجور رفتار نمیکردی

پیامم ریپلای نکن نمیخام با توعه بیشعور نفهم بحث کنم

وقتی که تو سایت زنونه میای عضو میشی  خاله زنک بودنت مشخص میشه عقب مونده پاپتی وگرنه چرا باید ا ...

واقعا از مادري كه سر سفره آروغ ميزنه بچه بهتر از تو در نمياد. تو همون بايد بري ماتحت برادرتو بشوري. انقدر ادب يادت ندادن كه با از خودت بزرگتر چطور صحبت كني. چون تو خونه مثل يه حيوون باهات رفتار كردن. هر كي تاپيكاتو بخونه ميفهمه با چه آدم رواني سروكار داره. 

حرفي باهات ندارم فقط خدا خودت و خانواده تو شفا بده.