2777
2789
عنوان

Let's speak together

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست
 this is a good idea. starting a gym is what I'm gona do a long time

Start soon 

It is very enjoyble

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

you're welcome dear. I've been reading books from my early teens so I can't decide to do it. but the ...

I always read books, but due to my life circumstances, I gave up this habit for a while and I want to go back to it again

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
Once I wanted to create a topic like this and start to find someone whom i can talk to. but consider ...

Yes, it's true, the site's atmosphere is very toxic

Honestly I love swimming. Water boosts my energy and refreshes me but can hardly find a right time

i understand you

Sometimes I have little time and I can't do my favorite works

I love swimming but I'm afraid of water a lot

I cant speak english  Please help me

Watch basic english movie

Read words 

Five or ten in day

Go english class and be active

Search in the internet

and read even in a queu. Never give up on reading specially English books. I have books on my ...

I can't read a book on my phone because of my migraine, but it's true that we should read a book every moment, especially in English. I love Harry Potter's books, I'm also very interested in the psychological genres and have just started the Compound Effect book.

Where did you learn English? Have you been abroad?

I learn english from class

But my success in English is because of the movies and podcasts I listen to, and I love the language and spend time on it.