2777
2789
عنوان

Let's speak together

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست
I think it's fantastic idea to speak English but you should gave us a topic

About our goals in new year

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
uhhhhh ... not good at English  sorry im leave

Ok my dear 

But always belive in yourself 

You can always

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

I don't want to be stereotypical. I have nothing special to do in the new year. Economics is all I ...

You're right 

But I am not a stereotype either, but you can find hope in the darkness, this situation may never be fixed, but we must continue to live our purposeful lives.

Our habits I wish we would keep good habits and do away with bad ones

We can create these habits now. I want to start the gym after Ramadan, start reading books, listen to podcasts, eat healthier.

[QUOTE=332377561]You're right  But I am not a stereotype either, but you can find hope in the d ...

It's kind of you thanks a milionnnnn

you know I never set a plan for a specified time because I"ll never do it.whenever I wanna do these ...

Yeah that's right 

Some habits like book, podcast , eat healthier I start them now 

But about gym Because I am fasting, I can't do heavy exercise