2777
2789

عزیزم من مدیرعامل کارخونه هستم بیمه میکنیم نیروهامونو بعضیاشون از بیمه بیکاری هم پول میگیرن شما برا کی میخای؟ چجوره شرایطش بگو تا راهنماییت کنم چیکار کنین

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من مدیرعامل کارخونه هستم بیمه میکنیم نیروهامونو بعضیاشون از بیمه بیکاری هم پول میگیرن شما برا ...

عزیزم من ۴ سال تو یه شرکتی کار میکردم از سال جدید دیگه نمیتونم برم به خاطر بارداریم میخام از مدیرمون بخام اگه میشه یه کاری کنه من بتونم از بیمه بیکاریم استفاده کنم 

کارفرما میتونه همچین کاری بکنه؟؟

عزیزم شما برو یه پزشکی برات استراحت بنویسه که یعنی بخاطر بارداری نمیتونی کار کنی بعد همونو ببر به بیمه تامین اجتماعی و از اونجا غرامت بارداری بگیر که حقوق میدن و جز سابقه بیمه هم حساب میشه اون غرامت بارداری و یکسالی میدن بعدا هم مرخصی زایمان بگیر و بازم از بیمه حقوق میگیری ، براما چون بارداری نداشتیم همشون اقا بودن دقیق نمیدونم اما شنیدم اینجوره 

برو اداره بیمه و بگو مشکلم اینه و من بهتره بیمه بیکاری اقدام کنم یا غرامت بارداری ؟بعد بگو توانایی مالی ندارم و نیاز دارم به این پول کامل راهنماییت میکنن 

عزیزم شما برو یه پزشکی برات استراحت بنویسه که یعنی بخاطر بارداری نمیتونی کار کنی بعد همونو ببر به بی ...

ممنونم از راهنماییت لطف کردی کردی عزیزم 

اگر بخوام از بیمه بیکاری  استفاده کنم به نظرت کار فرمام اینکارو میکنه؟؟ یعنی اینکار برای کارفرماها دردسر داره؟؟

ممنونم از راهنماییت لطف کردی کردی عزیزم  اگر بخوام از بیمه بیکاری  استفاده کنم به نظرت کا ...

نه هیچ مشکلی نیست یه مدت بدلیل بارداری نمیتونی کار کنی همین.. فقط یه برگه پزشکی داشته باشی از روز اول استراحت پزشکیت بهت حقوق تعلق میگیره 

از بیمه بیکاری هم خواستی استفاده کنی باید شصت روز بیمه برات رد بشه و سی روز از بیکاریت نگذشته باشه ، مثلا دوماه بعده بیکاری بری قبول نمیکنن

کارفرما اقدام نمیکنه شما مدارک میبری به اداره کار و از اونجا نامه میدن به تامین اجتماعی 

بیمه بیکاری رو کارفرما نمیده از اون سهم بیست و سه درصدی که کارفرما میریزه بهتون میرسه 

متاسفانه بد وقتی اقدام کردی تعطیله همه جا اما شما گواهی پزشکی بگیر که این مشکل رو داشتم یا کارفرمات بگه من بهش نیازی ندارم فعلا نیرو نمیخام 

کارفرما اقدام نمیکنه شما مدارک میبری به اداره کار و از اونجا نامه میدن به تامین اجتماعی  بیمه ...

ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم امیدوام سالی پر از سلامتی و موفقیت پیش رو داشته باشی❤️❤️

ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم امیدوام سالی پر از سلامتی و موفقیت پیش رو داشته باشی❤️❤️

مرسی قشنگم ، خدا نی نی تو حفظ کنه روزیشو قبل خودش  بیاره ، خوشبخت شی❤

کارفرما اقدام نمیکنه شما مدارک میبری به اداره کار و از اونجا نامه میدن به تامین اجتماعی  بیمه ...

عزیزم ببخشید من دوباره مزاحمت شدم میخواستم بگم بابت مرخصی زایمان من رفتم پرسیدم گفتن دوماه مونده به زایمان میتونی بگیری حالا من ۴ ماه مونده تا زایمانم تقزیبا یعنی ماه فروردین و اردیبهشت باید بیمه م پرداخت بشه زنگ زدم به کارفرمام گفت از حسابرس بپرسم بهت خبر میدم به نظرت اینکارو برام میکنه؟؟ البتهذمن گفتم خودم هزینه بیمه رو هر چقدر هست بهت پرداخت میکنم شما اسممو رد کنین تو لیست بیمه حذف نشم فقط

عزیزم ببخشید من دوباره مزاحمت شدم میخواستم بگم بابت مرخصی زایمان من رفتم پرسیدم گفتن دوماه مونده به ...

شما مرخصی زایمان رو استفاده نکن ، شما از غرامت بارداری استفاده میکنی 

بله کارفرما هم میتونه اینکارو کنه اما از بیمه بیکاری کاش استفاده کنی حداقل 

کدوم شهری شما؟ من دقیق بپرسم بهتون بگم چیکار کنین

ببخشید گلم من زنگ زدم به دوستم که کارگزاری بیمه هست ازش پرسیدم که چیکار کنی ، متاسفانه هیچ راهی نداری جز اینکه تا دو ماه مونده به زایمانت بری سرکار ، مگر اینکه کارفرمات ادم خوبی باشه و بیمه تورو رد کنه و زمانی که بازرس اومد اونموقع بازرس رو به نحوی بپیچونه چون درصورتی که بازرس بیاد و شما رو حین کار نبینه برای کارفرما جریمه داره 

بعد که تا دوماه مونده به زایمانت بیمه ات رد شد تا نه ماه بهت مرخصی زایمان میدن بعده نه ماه هم یکسال و نیم از بیمه بیکاری استفاده میکنی ، الان بری بیمه بیکاری اونموقع مرخصی زایمان بهت نمیدن ، یعنی تنها راهش اینه یا بری سرکارت و وقتی دوماه اخر زایمانت شد از مرخصیش استفاده کنی که نه ماه و بعدشم بگی بیکار شدم از بیمه بیکاریش استفاده کنی  و یا اینکه کارفرمات رو راضی کنی بیمه برات رد بکنه و در دسترس باشی موقع اومدن بازرس حضور داشته باشی که برا کارفرمات هم بد نشه 

و اینکه تاکید کرد که از بیمه بیکاریت استفاده نکنی چون اونوقت مرخصی زایمان بهت نمیدن یا از غرامت بارداری هم فقط یک ماه میتونی استفاده کنی که اونم دردسرش زیاده استراحت پزشکی و صدتا بدوبدو داره که اونم نمیخاد 

الان شما برو حضوری پیش کارفرمات و یجوری زبون بریز تا بیمه ات رو رد کنه و بگو هر موقع بازرس اومد گفتین من میام اینجا که برای شما هم مشکلی پیش نیاد 

هرچند بازرس بدون اطلاع میاد اما خب شما اونجور بگو که دلش بسوزه که شما به فکر اونم هستین