سر سفره داشدیم همینجوری با شوخی حرف میزدیم بابام گف این همه روزه گرفدم یکیتون نیومد بگ مرسی ک روزه گرفده خندیدم گفدم روزه گرفتنت ب ما چ داشت ادااعم در میاوردا ملوم بود شوخی میکنه باز گف این همه روزه گرفدم نیومدی بگی بابا مرسی ک روزه گرفدی منم با خنده گفدم مرسی باباجون مرس یک روزه گرفدی مرسی با اینک برا ما سودی نداره مرسی خندیدم مامانمم خندید حتی(جزو بی جنبه ترین اعضای خونوادس)بابا نگام نکرد ب ی جا دیگ نگا کرد بع یهو خطاب ب من گف احمق بعدم پا شد رف خاهرم گف من جای تو بودم این حرفو بهشون نمیزدم حرفم خیلی بد بوددد؟بی احترامی کردم؟😕
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
باهام حرف زد بعدش فک کنم یادش رفده الن برم یگم یادش میاد بع میشینه نصیحا میکنه ک با بزرگتر از خودت.. ...
😂😂
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
کاش تو مثل بابات نشی کاش عاقل باشی ایشالا ی دختر خوب هم مثل خودت گیرت بیاد
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای