2777
2789
عنوان

سقط در٨ هفته

167 بازدید | 12 پست

خانوما من به دليل رشد كم مجبور به سقط شدم ،تو ٦ هفته سونو دادم قلب نبود فقط ساك و كيسه زرده،

٢ هفته بعد تكرار كردم بازم قلب تشكيل نشده و سن رو زده ٦ ونيم هفته ، دكتر گفت بايد سقط كنم ديگه،قبلش شياف استفاده ميكردم الان ٣ روزه شياف قطع كردم از ديشب خونريزي كم دارم و درد خفيف،دكتر گفته بعد تعطيلات برم بستري شم،كسي تجربه داره كه الان اين خونريزي من شروع سقطه؟و اينكه ممكنه چند روز طول بكشه اگه نرم بيمارستان

اگه دردوخونریزی دهری فعالیت زیادکن .نیازی ب بستری نیس.هفتت کمه.خودب خود دفع میشخ

مسكن نبايد بخورم وقتي دردم شديد شد؟ سقط قبليم  دردم شديد بود بردنم بيمارستان اونجا كورتاژ شدم ديگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسكن نبايد بخورم وقتي دردم شديد شد؟ سقط قبليم  دردم شديد بود بردنم بيمارستان اونجا كورتاژ شدم د ...

من دردم زیادشدنی مسکن خوردم.چون سقطم یهویی شد وتوخونه بودم نمیشدبرم بیمارستان ازبس خونریزیم زیادبود.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
مسكن نبايد بخورم وقتي دردم شديد شد؟ سقط قبليم  دردم شديد بود بردنم بيمارستان اونجا كورتاژ شدم د ...

من تو خونه خودم سقط داشتم.شرایط شمام داشتم.رشدش تو۶هفته متوقف شده بود.تو نی نی سایت گشتم دیدم بقیه خانما چجوری سقط کردن منم همون کاروکردم.به بیمارستان نکشید.کامل دفع شد تو خونه.

برو پیش ماما کمکت میکنه تو خونه سقط کنی با دمنوش زعفرون و گل گاو زبون و چیزای گرمی سقطش کن اکه تحمل دردش و داری اکه نداری که برو بیمارستان این شروع سقطت هست اما باید دارو بخوری تا کامل دفع شه حتما هم برو خونه مادری کسی که بتونه کمکت کنه 

مامان یه دخمل گوگولی
چجوري عزيزم؟

با عروسک پشت پرده.تخم شوید و دمنوش جعفری.کاچی پرزعفرونم درست کردم خوردم.

صبح که بیدارشدم.تخم شوید دم کردم خوردم.

۲ساعت بعدش عروسک پشت پرده دم کردم خوردم.خیلیم تلخه.

در این حین کاچیم درست کردم میخوردم...

من از اول بارداری درد داشتم....ولی با خودن اینا دردام بیشتر شد.شاید از۱۰صبح دردام شروع شد دیگهساعت۱؛۲ظهر دردا ریتمیک شد.میگرفت ول میکرد با فاصله زمانی مثلا۱۰دقیقه.

ظهر جفری تازه ام ریختم تو فلاکس دم کردم خوردم...دیگه افتادم به خونریزی...

بپر بپر کردم.خونه رو تمیز کردم...درد داشتما.دردا زایمان طبیعی...دیگه اخرای سقط دردا خیلی زیاد شده بود.درد میگرفت زیردلم تا رون پاهام تیرمیکشید....ساعت۵عصر جاروبرداشتم همه خونه رو جارو کردم.یهو ازم خون جاری شد و دردام متوقف شد.

احساس کردم دسشویی دارم.رفتم حموم که اگه جنینم سقط شد نیوفته تو دسشویی.یهو جفت و جنین باهم کنده شد و خونریزی پیدا کردم.تا چندساعت اول خیلی خونریزی داشتم.لخته ازم دفع میشد.ولی بعدش خونریزم بهترشد...

با عروسک پشت پرده.تخم شوید و دمنوش جعفری.کاچی پرزعفرونم درست کردم خوردم. صبح که بیدارشدم.تخم شوید د ...

جنين دفع شد برديد براي ازمايش؟يا نياز نيس؟من دفعه دومم ميشه،دفعه قبل تو بيمارستان كورتاژ شدم خودشون ازمايش كردن 

جنين دفع شد برديد براي ازمايش؟يا نياز نيس؟من دفعه دومم ميشه،دفعه قبل تو بيمارستان كورتاژ شدم خودشون ...

نه نبردم.بارداری سومم بود.دوتا بچه هام سالمن.دکتر گفت ممکنه پیش بیاد.به خاطر ناهنجاریه که ممکنه جنین داشته باشه اینجوری میشه