2777
2789

اولی . گزارشگر هر چیزی رو گزارش میزنه بیشرفترین ادم اینان همه سایت از دستشون کشیدم 😤 یکی نیست بگه خوشت نمیاد رد شو تا ما هم بتونیم ببینیم بخاطره این گاوا خیلی چیزارو از دست دادم 😒 

دومی. سانسورچی با اینکه میدونن مخاطب بالای 18 سالشه سانسور میکنن 

سومی. اونی که پست شو تو هشتگی میزاره که اصلا ربطی نداره بهش مای بدبخت باید کل اون هشتگو بگردیم شاید با موضوع اون هشتگو پیدا کردیم مثلا میرم تو هشتگ لی مین هو خودش هیچ جا نیست😐😑 

و اما رو مخ ترین و گاوترین و عوضی ترین و فوضول ترین و مادر عروس ترین 

چهارمی. اونایی که زیره همه ی پست ها و هشتگا هستن و کامنتارو بجای ادمین جواب میدن خیلی اشغالن خیلی بیشعورن  اخه کامنتا واسه ادمینه یا استتاتره نه واسه این فضولا. والا هرچی دعوای مجازی زیره سره ایناست . ما کامنت میزاریم که ادمین جواب بده اینا میان جواب میدن خب گاو روانی ناراحت میشی نخون😒😒😒 خیلی ازشون بدم میاد

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط از اونایی متنفرم ک نظرشون مخالفه و ریپ میزنن نظر مخالفشون میکنن تو حلقت .‌‌ خب نظر تو ب من چه؟ موافقی لایک کن مخالفی بخون رد شو الان نظر تو یا خود تو کجای زندگی منی اخه؟ چقدر گاون

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پنجمی ادمای بی تربیت و بددهنی که فحش میدن

اینم هست 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

خونسردبتو حفظ کن ی قلوپ آب بخور

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یکی از راه های آرامش در مجازی این هستش که هر چیزی را نخونیم...

من یه هفته قبل به یکی نقد کردم و اسمش یادم بود...تو تاپیک ها نفرین میکرد بچه مردم بمیره یا از مریضی بقیه خوشحال میشد ...

یک هفته نی نی یار ظاهرا لغوش کرد و دوباره وصل شد امروز و دیدم دو بار ریپلای کرده ...حتی باز نکردم ببینم چی نوشته...

حالا شایدم عذرخواهی بوده یا از کارش پشیمون شده یا هرچی ...ولی چون تو ذهنم آدم مردودی هست و شخصیت دعوایی داره، اصلا باز نمیکنم چی نوشته ...

به نظرم حیف وقت و چشمامون هست

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من فقط از اونایی متنفرم ک نظرشون مخالفه و ریپ میزنن نظر مخالفشون میکنن تو حلقت .‌‌ خب نظر تو ب من چه ...

همینو بگو من میرم کامنت بزارم میگم یه خورده بازیش خوب نیست همه میریزن سرم هزار فحش اخه مگه زیره پست تو کامنت گذاشتم😑