2821
2789
عنوان

حضرت مریم

987 بازدید | 16 پست

اول باید بگم ک اینهایی که اعتقاد ندارن نیان لطفا

دوم اینکه من خیلی اعتقاد دارم ولی دلیل بارداریشون خیلی واسم عجیبه دلیلی واسش هست ؟؟از نظر علمی همچین چیزی امکان داره؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ک میگی اعتقاد داری؟ پس چرا شک تو دلت هست ک خدایی ک تو میپرستیش همه کار ازش برمیاد. 

بارداری مریم مقدس یکی از کوچکترین معجزه هاش هستن.🫠🫠🫠🫠

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بله گلم،من لیسانس زیست دارم وخیلی ازموجودات بکر زایی دارن

مطمئن باش دیر یازود برای انسان‌ها هم دلیل علمی پیدا میکنن

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

پدیده ای هست به اسم بکر زایی ، که یک تخمک هاپلوئید با تخمک هاپلوئید دیگه لقاح پیدا میکنند . و یک زیگوت دیپلوئید رو به وجود میارند ،البته بر اساس بکرزایی نوزاد متولد شده از نظر ژنی کاملا مشابه مادر و هم جنسیت با مادر خواهد بود .

منتها چون خداوند در این زمینه معجزه خودش رو آشکار کرده  ، حضرت عیسی مرد بوده در حالی که از یک خانم متولد شده . 

خدا جون لطفا کمکم کن 💓

بله از نظر علمی غیر ممکن نیست اما تا به حال برای انسانی اتفاق نیافتاده.

اینجوریه که تخم‌های تولید شده توسط ماده‌ها باید خود به خود شروع به رشد کنند و یک جنین در مراحل اولیه تشکیل دهند.

بهش میگن بکرزایی که توی بعضی از حشرات ماهی ها و دوزیست ها و... اتفاق میوفته.

اما درکل تلاش نکن وحی رو از دید علوم تجربی ببینی چون علوم تجربی وحی رو قبول نداره و در مورد چیزایی که قابل دیدن و قابل لمس و.. نیستند نمیتونه نظر بده

فقط وفقط همین ی معجزه رو میبینین و دنبال اثباتش هستین.  حرف زدن  عیسی مسیح.  شق القم ...

چرا اینا هم خیلی واسم عجیب بودن واقعا معجزه خدا بوده و بس

ولی خیلیا مسخره میکنن و وقتی میگی معجزه خدا بوده میگن اینا الکیه دوس داشتم دلیل علمی بود واسش تا خجالت بکشن