2777
2789
عنوان

چرخه تخمدان

64 بازدید | 2 پست

بچ ها اینو بر خودم نوشته بودم یاد بگیرم شمام بخونید روون نوشتم این مبحث خیلی سخت بود برام😕

وقایع چرخه تخمدانی

اول دوره که قائدگی رخ داده سطح استروژن و پروژسترون کمه دیگه . این با بازخورد منفی باعث میشه که FSH , LH ترشح بشن. 

هورمون های FSH , LH هم که باعث رشد فولیکول ها میشن . ( کتاب گفته که FSH باعث بزرگ و بالغ شدن فولیکول میشه )

حالا فولیکول برای ما استروژن ترشح میکنه و هرچقدم که بیشتر رشد کنه سطح استروژن رو بالاتر میبره .

وقتی استروژن یکم میاد بالا FSH , LH رو با بازخورد منفی کاهش میده.

طرفای روز ۱۴ ام یهویی استروژن افزایش پیدا میکنه . این با بازخورد مثبت  FSH , Lh رو افزایش میده و LH هم که عامل اصلی تخمک گذاریه دیگه . پس تخمک گذاری اتفاق میوفته.

حالا اووسیت ثانویه رفت ! افزایش یهویی این هورمونا باعث میشه هر چی توی فولیکول موند تبدیل به جسم زرد بشه!

حالا Lh یه کار میکنه که جسم فعالیت ترشحیش و افزایش بده و استروژن و پروژسترون ترشح کنه که اگه طرف باردار شد رحم امادگیشو داشته باشه! اها و اینکه از ترشح FSH , LH جلوگیری میکنه تا دوباره یه فولیکولی نیاد بالغ بشه.

اگه باردار شد که تا چند وقت این هورمون هارو ترشح میکنه و هیچی ..

اما اگه بادار نبود جسم زرد کوچولو میشه میشه جسم سفید ازون طرفم استروژن و پروژسترون خون پایین میاد رحم نازک میشه میریزه قائدگی رخ میده. با بازخورد منفی FSh, Lh ترشح میشه و دوباره یه دوره فولیکولی و رشد فولیکول و اینا بوجود میاد….

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.