2821
2789
عنوان

شوهر

226 بازدید | 17 پست

بچه ها نمیدونم شوهرم پولهاشو چیکار میکنه! الکی میگه همش خرج خورد و خوراک میشه! در صورتیکه دروغ میگه

من مطمئنم یا یواشکی پس انداز میکنه یا میده خانواده اش

کار به خرید وسایل جدید برای  خونه یا مثلا مناسبت ها و مسافرت و .. نداره

خودم شاغلم توقع داره من خرج کنم

در صورتیکه من دارم قسط میدم

چیکار کنم به نظرتون؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازش بخواه اول بیاره مبلغ و کامل بعد براش برنامه ریزی کنید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بگو پول خوردو خوراکو بریزه واستبگو مدیریت نداری میدونی که حقوقش چقدره حسابش میاد دستت

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
نمیاره . حاضر هم نمیشه بده به من برای خونه خرج و برنامه ریزی کنم

یه چند وقت بگید یه جوری که انگار معضل اصلی خونتونه شاید آخر یه کاری کرد یا مثلا به غیر از خرج خونه ماهانه به شما یه مقدار بده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها من مطمئنم بیشتر داره اما هیچ جوره قبول نمیکنه که ازم مخفی میکنه یا میده خانواده اش

ایشالا شیطون که نیست؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بگم قسط رو تو بده !! به دعوا و داد و بیداد میندازه برای خرید خونه هم همینه به داد و بیداد میندازه ف ...

شوهر منم مثل شوهر شماست 

با خانواده ای گرسنه و برادری بیکار و علاف 

من کارتهارو ازش گرفتم ، حقوقم که بگیره، کل قسطها، بدهکاریهایی که داریم رو با حقوقش میدیم 

اگر چیزی نموند از حقوق من خرج میکنیم 

اوایل داد که میزد من سکوت میکردم، الان داد بزنه هوااااار میکشم

می ایستم تو روش 

به شدت وابسته س به خانواده ش

کاش بجای پدرش، مادرش مرده بود من راحت میشدم

خونه نداریم، وقتی بهش میگم پس انداز کن خونه بخریم ، میگه اووووووو حالتو خراب نکن بخاطر آینده

بعد پدر نداره، خانواده پدری همه چند تا خونه و چند تا ماشین

خانواده مادری که مادرش جون میده براشون، همه مستاجر، فقیر، بدبخت و ‌‌....

به نظر من زیاد سخت گیری و حساسیت نداشته باش روی درامد شوهرت ولی سعی کن از درامد خودت پس انداز داشته باشی برای خودت اینجوری که یه قسمتشو قسط بده یه قسمتیشم پس انداز

بخاطر این مسایل حیفه روابط خراب بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس