2777
2789
عنوان

دعوابابچه ی خواهرشوهر😑😑

6713 بازدید | 195 پست

من تازه عروسی کردم ۳ماه بعددیشب خونه ی مادرشوهرم بودم گفتم آلبوم همسرموبیارین ببینم دخترخواهرشوهرم اونجابودبعدهای ورق میزدگفتم میبرم خونمون یدفه گفت ماله دایمه حق نداری ببری عصبی شدم گفتم دیگه دایی ماله منه دختر۹سالشه سرش دادزدم آلبومودادم مادرشوهرم بچه چنان گریه ی میکرداصلاتامی ریم اونجاخودشومیچسبونه به همسرم بدم می یادرفتارمن بدبودآیا😔😔

اون هرچی باشه بچست

شاید داییشو دوس داره حس خطر کرده

میتونستی درست باهاش رفتار کنی دوستش بشی ن ک خودتم از چشمش بندازی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارتون شایسته نبود..اون بچه اس شماهم بچگی کردین...داییشو محکم بگیر ک کسی نخوره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

تازه میپرسی بد بود 😂 عزیزم ۹ ساله خیلی بچس 

خودت چن سالته؟

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

سن ازدواجتون نبوده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2790
2778
2791
2779
2792