2777
2789
عنوان

بی بی چک

102 بازدید | 12 پست

دوستان من تو موعد پریودم سه روز لکه بینی قهویی داشتم همون تو روز سوم بی بی زدم دیدم منفیه دیگ کاریش نداشتم تا امروز ک نگاش کردم دیدم یه هاله خیلی کمرنگ داره بعد خودمم خیلی خیلی زیاد ترشح دارم از دیروز 

هیچ علائمی هم ندارم بنظرتون باردارم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
دوباره بی بی بزن

باید چندروز بگذره یا امروز بزنم اخه اون قبلی رو ديروز زدم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فردا صبح بزن؟ زدی دوباره؟

ن والا استرس دارم گفتم بزارم حداقل یه هفته بگذره

اگه هنو نشدی فردا بزن اولین عیدی رو بده به شوهر

اره هنوز پریود نشدم اخه سه روز لک قهویی داشتم میگم شاید همون پریودیم بود

خدا از دهنت بشنوه انشالله گل🌼✨

اره هنوز پریود نشدم اخه سه روز لک قهویی داشتم میگم شاید همون پریودیم بود خدا از دهنت بشنوه انشالله ...

بسپار به امام زمان عزیزم

خبرشو به منم بده شاد بشم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسپار به امام زمان عزیزم خبرشو به منم بده شاد بشم

قربونت عزیزم چشم حتما ❤️ 💋 

بسپار به امام زمان عزیزم خبرشو به منم بده شاد بشم

عزیزدلم خوبی من دوباره بی بی چک زدم بعد از چندساعت بازم هاله انداخته نسبت ب اولی پررنگتر بنظرت برم آزمایش اخه میترسم زود باشه نشون نده بگن منفیه

عزیزدلم خوبی من دوباره بی بی چک زدم بعد از چندساعت بازم هاله انداخته نسبت ب اولی پررنگتر بنظرت برم آ ...

برو که خیالت راحت باشه عزیزم

ان شاءالله که مثبته

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو که خیالت راحت باشه عزیزم ان شاءالله که مثبته

باش فدات ممنون 🌹