2777
2789

دیشب تاپیک زدم هیچ کس نیومد 🙂🙂💔

نمی دونم به کی شکایت کنم اصلا چی بگم داغونم 

آدم افسرده ای ک خانواده خودش رو یه عمر دوست داشت من و مامانم براش مهم نبودیم درونگرا اجتماعی نبود اهل مسافرت و تفریح نبود  اصلا زرنگ نبود کل زندگی رو مادرم جمع کرد 🙂

کل زندگی برای مامانم نه کادو خرید نه تولد گرفت تو هیچ مناسبتی کاری نکرد  

با ۱۲ تومن حقوق بازنشستگی نمی تونیم زندگی کنیم چون حقوق مامانم  هست غمی نداره دیگ اشتباه و حماقت مامانم این بود ک پولشو وارد زندگی کرد ک این آقا الان احساس امنیت کنه  اصلا به فکر شغلی نیست ک آبرومند باشه هزار تا پیشنهاد مامانم بهش میده قبول نمیکنه چسبیده به باغ چایی ک بهار و تابستون یه کوچولو درآمد داره  پول اجاره خونه هم برای مامانمه   داریم یه کار جدید شروع میکنیم ک فعلا موندیم یه چیزی رو بفروشیم اونو ادامه بدیم ساختش رو   

ولی بابام باید کار کنه زحمت بکشه الان دغدغه مالی من و مامانمو نداره تمام خرج های مامانم با خودشه  ۸۰ درصد خرج های منم با مامانمه این آقا اصلا براش مهم نیست  یه آدم لوس  و بد اخلاق  بچه ای هست ک نگو!!! علاقه هم بین مامان و بابام نیست صرفا هم خونه هستن مامانم فقد علاقه میخواست ک بابام تو ۲۵ سال بهش نداد الانم وضع مون این شده

عشق و علاقش رو نخواستیم چیکار کنیم کار کنه دنبال کارای الکی برای وقت پر کنی نره

دیشبم سر یه مسئله چرت بازم باهامون قهر کرد اصلا قلبم ترکید حالمونو داره بهم میزنه 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
عزیزم الآن سوالت چیه

اینکه به نظرتون پدرم درست میشه یا باید دیگه جدا بشن؟ یا حداقل چیکار کنیم پول درمیاره؟ پیش مشاور بریم کاری میکنه اگ خوبه مامانمو مجبور کنم بره پیش مشاور راهنمایی مون کنه

آخه عزیزم جوانی مادرت رفته الان طلاق بگیره که چی،تو هم آتبش بیار معرکه بین این زن و شوهر نشو و در ضمن پدرت تغییری نمیکنه،فقط نادیدش بگیرین،کار خودتون و بکنین،خدارو شکر به لحاظ مالی بازم مادرت مستقله تو هم بهش محبت کن و دلداریش بده نه اینکه بی خود بودن شوهرش و به روش بیاری.

انگار قصه خودمو برای خودم تعریف کردی ... با این تفاوت که بابای من شکاک هم بود و با مامانم خیلی اختلاف داشتن ..

از سال ۹۰ که بازنشسته شده تو ۴۵ سالگی، نشسته تو خونه میخوره میخوابه ... فوق العاده هم پر رو و حاضر جوابه ... میگیم کار کن میگه من سی سال کار کردم شما برید کار کنید ... با هیچ کس هم جز خواهر برادر خودش رفت امد نداره ... با هیج کس نمیسازه ...

منم ۲۸ ساله فقط با این پدر ساختم ... خسته ام ... چاره هم نداره ... خودت کار کن مستقل شو ...

عزیزم غصه نخور میفهمم چی میگی منم مامانم همیشه از دست بابام سر این مسائل شاکیه ولی خب تقصیر باباهای ما نیست میدونی ادمی که ۳۰ سال کار کرده و بازنشسته شده باید حقوق خوبی داشته باشه و رفاه نسبی داشته باشه الان وقت کار کردن بابات نیست که. سنی ازش گذشته و حساس تر شده متاسفانه این جامعه به سمتی میره که ۳۰ سال کار کردنشون انگار‌ مسخره بازی بوده این بار که خواستی از دست بابات عصبانی بشی خودتو بذار جاش و سی سال کار کردنش رو مرور کن و سعی کن همدل باشی باهاش. خدا سایه پدرت رو هیچوقت از سرت کم نکنه ♥️

درسته ولی اونم میترسه کاری کنه از آبرو

اخه ابرو چیه

دور از جونش مگ خطاعه این کار

انقد اذیت شدن و سختی کشیدن ک کمبود ارزش داره ک بخواد تحمل کنه؟ صرفا بخاطر ابرو

شما خیلی نمیتونی دخالت کنی ولی واقعا اشتباه میکنه

مادر منم مث مادر شما بود و پدرم بدتر از پدر شما‌.بالاخره چند سال پیش بعد ۲۵ سال زندگی جدا شدن

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........
چی بگم واقعا  مادرت خودت باید تصمیم بگیره  تو باید نقش فرزندیت بمونی نه بیشتر

اخه منم این وسط دارم نابود میشم چطور این پدر رو دوست داشته باشم؟  بابام فقط خرج شکم منو میده هیچ لباس یا وسایل های دیگمو نمی خره بعد بیخیاله دارم آتیش میگیرم  همه چی پای مامانمه   مامانم اگ نبود الان بدبخت بودم

2790
2778
2791
2779
2792