2777
2789
عنوان

عیدونی نی سایت…

94 بازدید | 6 پست

عاشق نی نی سایتیاااام همیشه خدا موج منفی ناله ای حس عید ندارم ای عید چیه دیگ کاش زودتر تموم شه چتونه خدایی چرااینقدناله میکنین برای همه چی!!! کلا موج منفی تواین سایت موج میزنه حالا خدانکنه یکی ذوق داشته باشه غیرممکنه یکی نیاد نگ سطح دغدغههه هات😐😐خب شما ببخش سطح دغدغه بقیه مثل شما کشف اتم نیست

اینجا همه فاز ناله دارن اوضاع داغونه عید چیه فلانه هیچکس حس وحال عید نداره!!بعد نمیدونم چرا خیابون اینقد شلوغهه همه درحال خریدو…البته ک کیف میکنم منم اما زشته خدایی اینقد فاز منفی نباشین

🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی غر داریم میایم اینجا مگه شما اینجوری نیستید؟🤔

نه نیستم اما منظورم فاز منفیه بعضیا درهمه حال دارن مینالن عید چیه یلدا چیه فلان چیه حس هیچی نیست!!اگ یکیم خوشحال میشه خیلی سعی دارن اون حسو ب طرفم منتقل کنن😐و این بده 

🦦

نه نیستم اما منظورم فاز منفیه بعضیا درهمه حال دارن مینالن عید چیه یلدا چیه فلان چیه حس هیچی نیست!!اگ ...

هیچوقت وقتی شادی نیا اینجا فقط وقتی مشکلی داری یا ناراحتی بیا حالت خوب بشه وقتی شادی بیای حالت بد میشه بلاخره آدما احتیاج دارن یه جایی حال بدشون تخلیه بشه نمیشه همه جا عالی و پرفکت باشیم که من اینجارو دوس دارم چون نقش بازی نمیکنه کسی خب واقعا امسال خیلی عید جالب نیس چکار کنیم!همه چی تکراری شده نه جشنی نه هیچ تنوعی نه رفت و آمدی خب داریم میشیم کره شمالی از چی باید ذوق کنیم!الان یه سرچ کن ماه رمضان در لندن خدایی اینجا چکار دارن میکنن برا شادیه مردم!امسال که گذشت چندتا خبره خوب تو کشور شنیدی؟چندتا اتفاقه خوب افتاد ؟خوشحالیه مردم رو چند بار دیدی؟چقد مترو و خیابون رفتی دیدی مردم با احترام باهاشون رفتار میشه ؟

علاوه بر هرزه دریده و عصبی و روانی هم هستی 🤣🤣🤣🤣

هرزه تویی ک گوه گنده تر از دهنت میخوری وقتی چیزی نمیدونی از خدا میخوام فقط بلایی سرت بیاد بلایی سرت بیاد هردقیقه یاد این گوهی ک خوردی بیفتی حرومزاده

🦦