2777
2789

من الان ۳۸ هفته و ۵ روزمه. دیروز رفتم دکتر معاینه لگن انجام داد.درد داشت، یه ساعت بعد بهتر شد و کم شد اما شب دردای دوره ای تقریباً هر نیم ساعت تقریبا شدید زیر دلم احساس کردم نتونستم بخابم. الانم میخام پاشم برم به کارام برسم برم پیاده‌روی هم میترسم هم درد دارم سختمه. دردا به شکل انقباضی نیست و فقط زیر دلمه. قبل معاینه دردام خیلی خفیف و کوتاه مدت بود. خونریزی هم ندارم. دکترم گفت دهانه رحمت فقط کمی نرم شده. به نظرتون با این دردا چه کار کنم؟؟ این درد کشیدن تاثیری در فرایند زایمانم داره؟ میتونه تسریعش کنه؟؟ یا جلو بندازه؟؟ میتونم برای کاهشش کاری کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا درد زایمان هس.. اگه دیدی شدیدتر و بافاصله کمتر شد برو بیمارستان.. معاینه میکنن، نوار قلب جنین میگیرن ببینن تو چه وضعیتی هستین

من بارداری اولم توی 40 هفته بودم دکتر یه معاینه کرد.. گفت احتمالا امشب دردات شروع بشه.. کمی هم خونریزی داری که طبیعیه

ساعت 2 نصفه شب دردای خیلی کمی شروع شد.. که تا فردا ظهرش شدید شد.هر ده دیقه یبار بود. بعد هم رفتم بیمارستان و زایمان... 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
احتمالا درد زایمان هس.. اگه دیدی شدیدتر و بافاصله کمتر شد برو بیمارستان.. معاینه میکنن، نوار قلب جنی ...

درد زایمان نباید همراه انقباضات تاج رحم زیر جناغ باشه؟؟ من فقط درد دارم احساس انقباض نمیکنم. چمباتمه میشینم احساس بهتری دارم

درد زایمان نباید همراه انقباضات تاج رحم زیر جناغ باشه؟؟ من فقط درد دارم احساس انقباض نمیکنم. چمباتمه ...

انقباضات که فرق داره... مثلا برا بچه اولم از پشت کمرم شروع میشد میومد زیر شکم تموم میشد

برا دومی فقط زیر شکمم منقبض میشد.. البته دومی با آمپول فشار بود.. نمیدونم فرقی داره یا نه

حالا اگه شما میبینی خیلی اذیت میشی زنگ بزن دکترت.. بگو درد دارم

یا اگه میتونی یه سر برو بیمارستان

به هرحال دیدی دردات آروم نمیشه حتما پیگیری کن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اره

عزیزم بعد از معاینه  دردای زایمان شروع میشه

ایناهم درد زایمانه اما اینجوری نیس که امروز زایمان کنی چون زایمان اولته طول میکشه تا دهنه رحمت باز بشه

راه زیاد برو

دردات منظم تر شد برو دهانه رحمتو چک کنن