شوهرم بعضی وقتا آماده میشه بره بیرون. وقتی منو پسرم میپرسیم کجا میری میگه میام. هیچ جوره جواب نمیده. میادم لام تا کام در مورد بیرونی که بوده چیزی نمیگه. جوری رفتار میکنه منم بترسم بپرسم دعوا بشه. امروزم چندتا سوال پرسیدم واضح بود داره دروغ میگه. چون به کسی که گفت پیشش بودم زنگ زد و معلوم بود اونجا نبوده. بعد شب قبل خواب گفت حققق نداری بپرسی من کجا میرم و سین جیمم کنی.شما خواهرای عزیزم که متاهلین در این شرایط چی فکر میکنین و چه عکس العملی نشون میدین؟
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
همهههه جارو میگه یا باهم میریم. ولی بعضی وقتا که کم هم هست یهو آماده میشه میره. البته خیلی وقته حس م ...
خب بهش بگو دلم برات تنگ میشه
یا بگو زود بیا چون منتظرتم و ....
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
مثلا از خونه میره بیرون بگو مواظب خودت باش عزیز دلم
یا دلم برات تنگ میشه
اگه میبینی نمیتونی ادامه بدی حتما مشاوره برو