2777
2789
عنوان

دیگه حسش نمیکنم😔

147 بازدید | 10 پست

همیشه میگفتم  اگه خدا الان اون چیزیو که میخوای بهت نداده قراره بده نگران نباش همیشه میگفتم آره خدا به موقعش میرسه نمیزار این ادمایی که منو اذیت میکنن کارشون بی جواب بمونه ولی امشب فهمیدم خدا منو ول کرده و هیچ امیدی نیست دیگه خدارو کنارم حسش نمیکنم شاید منم باید زخم زبون میزدم‌مسخره میکردم فخر می‌فروختم دزدی میکردم ابرو می‌بردم تا خدا کمک کنه زندگیم درست بشه درست مثل کسی که دیدم این کارهارو کرد وخوشبخته الان دمت گرم کسی که اسمت خداست 😅

من ایمان دارم که هر اتفاقی در بهترین زمان خودش رقم خواهد خورد و هر مسئله‌ای در بهترین زمان خودش حل خواهد شد.

پس دلیلی ندارد زانوی غم بغل بگیرم و اندوهگین باشم! من خدا را دارم و از همه مهمتر؛ پایی که می‌دود و ذهنی که هوشیارانه می‌جنگد و قلبی که باور دارد.

پس به خودم می‌گویم: بلند شو، مبارزه کن، زخمی شو، خسته شدی توقف کن، بخند، لذت ببر، شاد باش و دوباره ادامه بده، ولی زندگی کن!

این خیلی مهم است که تو واقعا زندگی کرده‌باشی...

منم دیگه وجودشو حس نمیکنم 

دیگه سعی میکنم چیزی ازش نخوام چون بدتر ناامیدم میکنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ایمان دارم که هر اتفاقی در بهترین زمان خودش رقم خواهد خورد و هر مسئله‌ای در بهترین زمان خودش حل خ ...

ولی خدا حداقل باید یجوری نشون بده کنارته دیگه نمیتونم از درد دارم میمیرم  الان میخوام خدا کمکم کنه بگه کنارمه 

ولی خدا حداقل باید یجوری نشون بده کنارته دیگه نمیتونم از درد دارم میمیرم  الان میخوام خدا کمکم ...

یتولاکَ الله بینما تَظُنُّ أنکَ بمفرد‌ِک‌َ

وقتی فکر می‌کنی تنهایی؛ خدا از تو مراقبت می‌کند ☘️

منم دیگه وجودشو حس نمیکنم  دیگه سعی میکنم چیزی ازش نخوام چون بدتر ناامیدم میکنه

دقیقا وقتی دیگه چیزی نخوای امید الکی نمی‌بندی

بعضی وقتها میگم خب پس کی کمکم کنه چیزی که فقط خدا میتونه حلش کنه احساس خلا میکنم

چرا خدا باید انقدر حرف‌گوش‌کن باشه که هر کی هر چی خواست سریع اجابت کنه؟ و اگر هم اجابت نکرد، باهاش قهر کنیم و دیگه حسش نکنیم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

چرا خدا باید انقدر حرف‌گوش‌کن باشه که هر کی هر چی خواست سریع اجابت کنه؟ و اگر هم اجابت نکرد، باهاش ق ...

ولی من چندساله که منتظرم اون اتفاقی که میخوام بیوفته ولی نیوفتاده و کسایی که اذیتم میکنن بازم زخم زبون میزنن وراحت زندگیشونو میکنن و پیشرفتشونو میبینم پس خدای من که بهم گفته تنها نیستی و دعا کن اجابت میکنم کجاس اکه با اون قهر نکنم به اون نگم چیکار کنم ؟

چرا خدا باید انقدر حرف‌گوش‌کن باشه که هر کی هر چی خواست سریع اجابت کنه؟ و اگر هم اجابت نکرد، باهاش ق ...

من حتی بدی اونارو نمیخوام میگم خدایا اون چیزیی که میخوامو بده بهم دیگه الان وقتشه چندساله صبر کردم بزار تا دهنشون ببندم ولی هیچی نیست 

ولی من چندساله که منتظرم اون اتفاقی که میخوام بیوفته ولی نیوفتاده و کسایی که اذیتم میکنن بازم زخم زب ...

با قهر چیزی درست نمیشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ

و چه بسا چيزى را ناخوش داشته باشيد و آن به سود شما باشد، و چه بسا چيزى را خوش داشته باشيد و آن به زيان شما باشد، و خداوند میداند و شما نمیدانيد