۲۱۳۳۳۳ مدیر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 194 عنوان بیایند.... | مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 68 پست بیاید همتون تو کامنت ها جوری صحبت کنید که انگار تو یه خونه باهم زندگی میکنید 1402/12/28 | 04:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 منو بیدار کنید صبح ساعت ۸.قشنگ تکونم بدین.اگه نشدم آب بریزن.باشه؟؟؟؟؟ نشد با لگدنگران نباش حله لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
دریادلباشاد عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 4371 رفتم پیتزامو خوردم خشک نبود؟ بدون نوشابه خوردنش سخت نبود؟؟؟ نوشابشو من خوردم چون😂حالام سیر شدی جیک جیک نکن بزار بخوابیم فرداهم یه پاستای حرفه ایی باید واسم درست کنی😒 هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 خشک نبود؟ بدون نوشابه خوردنش سخت نبود؟؟؟ نوشابشو من خوردم چون😂 حالام سیر شدی جیک جیک نکن بزار بخوا ... همین دیگه نوشابه مردمو میخوری انقدر چاق شدیبجای اینکه دنبال ورزش و رژیم باشی سهم مردمم میخوریکوفتت شه حلال نیست لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
دریادلباشاد عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 4371 همین دیگه نوشابه مردمو میخوری انقدر چاق شدی بجای اینکه دنبال ورزش و رژیم باشی سهم مردمم میخوری کوف ... سید خودت یه تُن پیتزا خوردی😒😒بخواب که فردا هم باید پاستا درست کنی هم ورزش کنی این کالری بسوزونی هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 یکی اون وای فا رو روشن کنههه رمزشو عوض کردم،چرا فیلمارو آنلاین میبینی مگه نگفتم اول دان کن بعد ببینپولشو بده تا رمزو بدم لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 سید خودت یه تُن پیتزا خوردی😒😒بخواب که فردا هم باید پاستا درست کنی هم ورزش کنی این کالری بسوزونی همش ۸ تیکه بود کجا یه تن بود ؟ لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4456 رمزشو عوض کردم،چرا فیلمارو آنلاین میبینی مگه نگفتم اول دان کن بعد ببین پولشو بده تا رمزو بدم ماه پیش من دادم دیگه انقد خسیس نباشین شمام استفاده میکنیددد زاده ی کهکشان.
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 ماه پیش من دادم دیگه انقد خسیس نباشین شمام استفاده میکنیددد تو چشماتو باز نکرده میری سراغشبعدم ما مثل تو نیستیم دانلود میکنیم لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4456 تو چشماتو باز نکرده میری سراغش بعدم ما مثل تو نیستیم دانلود میکنیم یعنی چیی این چه وعضشهه به بچه ها بگم دیشب پیتزا رو تو خوردییی؟؟؟ زاده ی کهکشان.
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 10014 یکی بیاد بغلم کنه میخوام گریه کنممممم💔💔💔 خدایا دوستت دارمممم ❣❣
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 یعنی چیی این چه وعضشهه به بچه ها بگم دیشب پیتزا رو تو خوردییی؟؟؟ فکر کردی میتونی بندازی گردن منسس ریخته بود رو لباست ،پرسیدم گفتی صداشو درنیارهم سهم بقیه رو میخوری هم دروغ میگی هم فیلم آنلاین میبینیبشین تا رمزو بهت بدم لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
دریادلباشاد عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 4371 همش ۸ تیکه بود کجا یه تن بود ؟ کالری یه تن نوشابه رو داشت سید هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4805 یکی بیاد بغلم کنه میخوام گریه کنممممم💔💔💔 شرایط روحی روانیم جوریه که فقط دوتا لگد ازم برمیاداگه خواستی بگو درنقش خواهر کوچیکه لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،