شیدای_او مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1143 عنوان شاید از م بی خبر دعایی مارو نجات بده 92 بازدید | 6 پست همدیگه رو بی نصیب نزاریم نفری ۱۰ تا صلوات میفرستین برام؟(: بگید منم برا شما بفرستم دعا برا همدیگه میگن قبول تره(:اگه تا این موقع بیداری توام بیقراری درست مثل خودم آرامش مبخام در نهایت برا هممون ♥️ اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜 1402/12/28 | 03:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدای_او مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1143 وسواس فکری وافکار منفیم برم شاد بشم 😭😭😭 برات میفرستم ۱۰ تا منم همینجوریم ب نامزدم مدام شک دارم امروزم کگوشیش نداد چک کنم هیچی دیگی دختر هم دیدم ی سلام زدن برا هم ی دستت درد نکنه اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜
م،ا،م،ا،ن عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1099 فرستادم عزیزملطفا شما هم برای سلامتی و به موقع به دنیا آمدن تودلیم و برای اینکه شوهرم بیشتر درکم کنه دعا کن
شیدای_او مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1143 فرستادم عزیزم لطفا شما هم برای سلامتی و به موقع به دنیا آمدن تودلیم و برای اینکه شوهرم بیشتر درکم ک ... چشم عزیزم ممنونتم(:برام بخواه با غشق زیاد با این ادم برم سر خونه زندگیم اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜
م،ا،م،ا،ن عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1099 چشم عزیزم ممنونتم(: برام بخواه با غشق زیاد با این ادم برم سر خونه زندگیم ان شاءالله