2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم طلاق میگیرم ،به نظرت راحت طلاق میده یا ازیت میکنه؟  و این ک کی ازدواج میکنم

رومخت میره صددرصدی ولی طلاقت یکم زمان بره

یکنفر از فامیلتون که خانوم تپل قد کوتاه روشن پوست سیاه ز چشمش دنبالت مراقبش باشین 

بختت بازه ولی کسی رو انتخابش کن ک پولپرست نباشه 

دل ب ظاهرش نده

دوسال دگ نیمه دوم سال

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
عزیزم میگی من کی ازدواج میکنم  اشنایاغریبه میتونی مشخصات چیزی ازش بگی اول من ازدواج میکنم یا ...

آشناس قدشون رو ب بالا دیدیش فعلا قدمی جلو نمیزاره

اینکه انتخابش کنی بستگی ب خودت داره 

مادرش قد کوتاه موهای سفید پدرشون رو از دست دادن

اول شما ازدواج میکنید داداشتون از کسی خوشش میاد حتی ب خودش هم نمیتونه بگه اره بهش بگو از حسی ک داره فرار نکنه بهش پایان بده بهتره براش 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
برای منم میگی محمد دوسم داره؟

روحتو ب سیاهی نده دختر خوب رهاش کن ک هی انرژی منفی رو جذبش نکنی یادت باشه بهت چی گفتم آب نمک صبح ها صورتتو باهاش آبکشی کن 《اینکه باورش کنی یا ن انتخابش با خودت 》

بهت کشش داره صبور باش ازش قدمی میبینی ت زندگیت