تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان سوال دارم 102 بازدید | 10 پست کسی میدونه عمل لوزه هزینش چقدره؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/02/06 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیمو_ترش2 عضویت: 1392/09/17 تعداد پست: 5154 من خودم رفتم ک ی عملی کنم ، ،بیمار کناریم میگفت توی شهرشون هزینه عملش ۳-۴ تومن میشده ، اینجا اومده بود با ی بیمه ک قبول کرده بودن ۱۰۰ تومن شده بود
لیمو_ترش2 عضویت: 1392/09/17 تعداد پست: 5154 تو اتاق بیمارستان یادمه سه تا عمل لوزه بودن ، یکیشون ۵۰ تومن داده بود بیمه اینا
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من خودم رفتم ک ی عملی کنم ، ،بیمار کناریم میگفت توی شهرشون هزینه عملش ۳-۴ تومن میشده ، اینجا اومده بود با ی بیمه ک قبول کرده بودن ۱۰۰ تومن شده بود اینجا یعنی تهران خانومی؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 تو اتاق بیمارستان یادمه سه تا عمل لوزه بودن ، یکیشون ۵۰ تومن داده بود بیمه اینا ممنونم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 نه عزیزم گرگان مرسی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 چه سرعتی داری😂 چطور؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 هیچی من پاک کردم سریع جوابشو دادی ازون نظر ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰