2777
2789
عنوان

اخیرا کسی سرفه گرفته که طول بکشه

162 بازدید | 21 پست

من و پسرم حدود یک هفته است که سرفه داریم. گاهی ابریزش هست بخصوص برای پسرم. بیرون میریم بهتریم. اما گاهی خیلی سرفه میکنیم. همیشگی نیست. و علامت دیگه ای نداریم. این چقدر طول میکشه خوب بشه؟ شما دارو خوردین براش؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

آخ آخ واسه پسر من دو ماه طول کشید تا خوب شد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سال پیش کرونا گرفتم هنوزم هرازگاهی سرفه دارم. رفتم دکتر گفت عکس بگیرم و شربت داد و قرص 

مال ما جدیده. خواهرزاده هام‌سرفه داشتن. فکر کنم ما ار اونها داریم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

اگه تهران باشی آلودگی هوا خیلی تشدید میکنه سرفه رو.......

من با دمنوش های مخصوص سرفه نتیجه گرفته.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

اره من 

مریض شدم سر اون تقریبا یک ماه سرفه داشتم ، تموم هم نمیشد گاهی اوقات 

من روتارین خریدم بهتر شدم 

داروخونه هست دمنوش گیاهیه

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟
منم خیلی سرفه می کنم .انقدر که بالا میارم هرچی رو که بخورم . احساس می کنم سرطان گرفتم بخدا

دور از جونت. چند وقته؟ دکتر رفتی

؟

نشاسته و دونه به بده بهش

اره فکر خوبیه

من بهمن ۱۴۰۰ امیکرون گرفتم. هرچی شربت و دارو خوردم سرفه‌ام خوب نمیشد که نمیشد. جوری سرفه میکردم که قفسه سینه‌ام درد میگرفت. آخر سر بعد از یک ماه، چند روز دمنوش عناب و آویشن و انجیر خشک رو خوردم خوب شدم

عناب و انجیر رو به تکه‌های کوچک تقسیم میکنی و با آویشن مثل چایی (به مدت ۲۰ دقیقه) روی کتری دم میکنی بعد صافش میکنی و میخوری

توکل به خدا🌿