2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

60 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من روز۸دورم‌و۹دورم‌رابطه محافظت نشده داشتم و وسط دورم دل درد شدید و حساسیت شدییید سینه پیداکردم ک سربارداری اولمم دقیقا همینجوری فهمیدم باردارم...شش روز مون ه ب موعدم بی بی چک زدم مثبت شد فرداش ازمایش دادم منفی شد ازبعدشم هرچی بی بی چک زدم هاله مینداخت همششش.سه‌روز مونده ب موعد باز ازمایش دادم منفی شد ولی من همون حالتای حساسیت سینه رو داشتم تا ی روز بعد موعدم شروع کردم ب خون دیدن الان چارروزه امروز لک شده سونو داخلی رفتم چیزی نبود ضخامت اندومتر پنج و ازمایش بتا هم عددش۲و خورده ای بود اما بی بی چکام مثبت چرا واقعااا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونریزیت مثل همیشه بود؟؟ لخته بود؟؟ پریودت دقیق سر تایم بود؟؟

ن لخته نبود رقیق و رنگ روشن و زیاد نبود...اره تقریبا تو تایم عادتم بود امل خب بی بی چکا همه هاله این اخریم ک سریع پررنگ اونوقت بنتام نزدیک سه بود

ن لخته نبود رقیق و رنگ روشن و زیاد نبود...اره تقریبا تو تایم عادتم بود امل خب بی بی چکا همه هاله این ...

والا من بیبی چکم هاله انداخت آزمایشم مثبت شد

سه روز بعد پریود شدم

درد شدید و دفع لخته

و بتا هم اومد پایین

گفتن بارداری شیمیایی بوده

یعنی نطفه تشکیل شده اما نتونسته لانه گزینی کنه

ن لخته نبود رقیق و رنگ روشن و زیاد نبود...اره تقریبا تو تایم عادتم بود امل خب بی بی چکا همه هاله این ...

انشاءالله که خیره ، ولی منم موندم چرا ؟ آخه دیواره رحمت هم نازکه به بارداری نمیخوره ، اما بزار یک هفته دیگه بگذره بعد تست بزار اگر از این هم پررنگتر بود بعد برو آز بده 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40