2777
2789
عنوان

چرا تعطیل شد؟

111 بازدید | 7 پست

درد و دلم نکنم😭💔اینکه از اتفاق امروزم میگم غیر اخلاقیه؟امروز با خانواده رفتیم خرید... که ای کاش زودتر شوهر کنم راحت شم از دستشون باپر کنید اگ بمونم پیششون دیوانه میشم..اول پدرم گفت امسال کفش نخر تو خونه گفتم باشه...همینجوری که رد میشدیم پدرم پشته من بود که متوجه میشد مثلا فلان دست فروشو دارم نگا میکنم یهو کلی فحش دادم بی شرف کفش بی کفش بی همه کس خلاصه بازم گذشت خوب شدم...انقد تا ده شب راه رفتم بودم خسته اومدم خونه شلوارمو واقعا یادم پشت و رو انداختم یه گوشه خونه یهو گفت این ماله کیه؟گفت من عه یادم رفت گفت بی ذاته بی شرف خاک تو سرت کنن....منم گفتم ایشالا به حق خون حسین چپ کنی فردا💔حالم بده خدااااااااااا خسته شدم ازشون...حق ندارم متنفر باشم؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ان‌شاءالله بحق خون ب ناحق ریخته شده ی حسین ع  به جونش سرگردان باشه تا تورو یادش بره اعصابم خراب ...

یعنی چی

یعنی یه دردی به جونش بیفته که تو رو دیگه نشناسه چ برسه بخاد اذیتت کنه مطمئن باش اگر سالم باشه آینده ...

اینطوری گفتی با اینکه دارم عذاب میکشم از دستش یهو تو دلم ترس افتاد نکنه چیزی بشه😭

اینطوری گفتی با اینکه دارم عذاب میکشم از دستش یهو تو دلم ترس افتاد نکنه چیزی بشه😭

همینارو میخاستی بشنوی؟

بابات سایه سر تو  خانوادته اگه دور از جون نباشه همه رو شما شیر میشن 

درسته بد اخلاقه حرفایی میگه که ناراحتتون میکنه ولی خدارو شکر هست نفس می‌کشه الهی همیشه سایه ش رو سرتون باشه ان شالله یه بخت عالی نصیبت بشه همین بابا ببین چطور افتخار دامادش کنه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊