2777
2789

نه دیگه من روز موعد زدم سریع دو خظ شد

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز موعدم بود کلی هم علائم دارم بیبی گذاشتم صبح زود منفی بود😔

خیلی حس بدیه🤧

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

نه دیگه من روز موعد زدم سریع دو خظ شد

عزیزم چقد راحت میزنی تو ذوق طرف 

چون شما روز موعد مثبت شده دلیل نمیشه همه روز موعد مثبت بشه وگرنه باردار نیستن

خیلیا هستن ۴روز ۵روز حتی ی هفته بعد موعد بیبی چکشون مثبت میشه 

خودت میدونی وقتی منتظری چقد شرایط برات سخت میشه و... پس خوبه یادبگیریم یکم بهم روحیه بدیم حداقل بگی چند روز صبر کن انشااله هرچی  خیره پیش بیاد نه اینقد قاطع بگی نه نیستی چون من روز موعدم مثبت بود این اصلا دلیل نشدد 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

عزیزم چقد راحت میزنی تو ذوق طرف  چون شما روز موعد مثبت شده دلیل نمیشه همه روز موعد مثبت بشه وگ ...

اامامید الکی بدم که بعد بدتر بشه حالش?

باردار باشی دو سه روز قبل موعدم هاله میتدازه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
اامامید الکی بدم که بعد بدتر بشه حالش? باردار باشی دو سه روز قبل موعدم هاله میتدازه

نگفتم امید الکی 

گفته هاتون از نظر علمی اشتباهه تو همین سایت برو بخون خیلیا چند روز بعد موعد مثبت شده