2789
عنوان

پسرم مریضه

149 بازدید | 9 پست

سلام پسرم چهارسالشه‌ این دو روز که استفراغ و تب و اسهال شدید داره  هیچی هم نمیتونه بخوره چون میاره بالا بجز اب دوبارم بردمش دکتر ولی هیچ خوب نشده حالا نگاه دستا و پا و بدنش کردم انگار کبود و رنگ پریدس‌ چکار کنم؟ یعنی آب بدنش رفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای استفراغ شربت انداسترون نداد؟

اگ داده بده خوبه .استفراغ قط میکنه.دوغ بیشتر بده ک جلو حالت تهوع رو بگیره.

برای اسهال هم کته ماست و موز بده.دو لقمه دولفمه خیلی کوچیک ک بالا نیاره.حجم زیاد نده.پدی لاکت بریز تو ماست بده برای اسهال.

سعی کن مایعات بیشتر بدی ....ک جبران اب بدنش بشه

ولی ابمیوه صنعتی نده اسهال بدتر میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
برای استفراغ شربت انداسترون نداد؟ اگ داده بده خوبه .استفراغ قط میکنه.دوغ بیشتر بده ک جلو حالت تهوع ...

اره داده بهم این شربتو‌ ولی برای اسهال خیلی میترسم آب بدنش رفته باشه کیدی لاکت هم براش گرفتم نمیدونم ببرمش دکتر دوباره یا نه الان

پودر ا ار اس خیلی خوبه تو ی پارچ بریز.... هر سری ی ته استکان بده املاح بدنش کم نشه

ویروس گرفته گمونم.

پارسال بچهای منم دوبار گرفتن.

دکتر گفت ی هفته دوره داره

بعد ی هفته خوب شدند

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پودر ا ار اس خیلی خوبه تو ی پارچ بریز.... هر سری ی ته استکان بده املاح بدنش کم نشه ویروس گرفته گمون ...

آره ویروس جدیده که اومده فقط برای این میترسم میگم آب بدنش رفته باشه آخه انگار بدنش تغییر رنگ داده و سرده دست و پاهاش

اره داده بهم این شربتو‌ ولی برای اسهال خیلی میترسم آب بدنش رفته باشه کیدی لاکت هم براش گرفتم نمیدونم ...

ببری دکتر شاید سرم بزنن یکم بدنش جوون بگیره.

نگران نباش خوب میشه.من دخترم ی سال و نیمش بود این ویروس رو گرفت.فقط مایعات رو با حجم کم ولی با فاصله زمانی کوتاه بهش بده که بالا نیاره

سردی بدنش هم از اسهاله استفراغه.بدنشون سست و سرد میشه.

طفلی بچه ها مریض میشن خیلی سخته

ببری دکتر شاید سرم بزنن یکم بدنش جوون بگیره. نگران نباش خوب میشه.من دخترم ی سال و نیمش بود این ویرو ...

خب الان موز آوردم هرچی میگم یکم بخور میگه نمیخورم امروز فقط صبح یه موز خورده و سه چهار قاشقم‌ ماست و برنج آبم خودش میگه بده بهم