بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تموم این رنجها به خاطر فکرهایی هست که توی ذهنتون مرور میشه درصورتی که فکرها فقط گذرا هستند و ربطی به شما ندارند...تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید...نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید....چیزی که حَواسِ تو رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنی و نزاره عاشقانه حرف بزنی و با شادی زندگی کنی اشتباهه و انتخابش نکن....سعی کنید در لحظه زندگی کنید و البته میدونم و درک میکنم سخته و من نمیگم سخت نیست یا نباید ناراحت شد اتفاقا میگم بزارید این احساستون بروز پیدا کنه و راحت باشید با خودتون و کاملا حالِ خودتونو بپذیرید بعد کم کم به آرامش و به یک شادی بینهایتی خواهید رسید...