2777
2789
عنوان

از این عشق مبهم خسته شدم

149 بازدید | 5 پست

بچه ها با گذشت ۵ سال از رفتنش هنوز در یادم پررنگ بسیار پررنگ 

اذیتم

خیلی دوستم داشت خیلی اما یهو رفت

همیشه میگم چرا رفت 

و این ابهام دیونه م میکنه

چون واقعا آدم با توجه و مهربونی بود 

باورم نمیشه نیست

همیشه اونو سهم خودم میدونم 

چون محبتی که در حقم داشت و کارهایی ک در حقم کرد طبیعی نبود.

علت رفتنش رو توضیح نداد فقط گفت مجبورم برم‌

و هیچ وقت نفهمیدم 

خیلی دوسش دارم و خیلی در عذابم 

هیچ عاشقی مجبور به رفتن نمیشه خودتو گول نزن. 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

آخی بمیرم الهی🫂

چقدر تلخ...

شاید خونوادش کسی دیگ رو براش در نظر گرفتن

شاید بیماری بدی داشته نمی‌خواسته شما بفهمید

و هزار تا شاید و اما و اگر دیگ...

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه الان توجه کنید به خودتون می بینید هیچ چیزی از وجودشما کم نشده و تموم این رنجها به خاطر فکرهایی هست که توی ذهنتون مرور میشه درصورتی که فکرها فقط گذرا هستند و ربطی به شما ندارند...تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید...نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید....چیزی که حَواسِ تو رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنی و نزاره عاشقانه حرف بزنی و با شادی زندگی کنی اشتباهه و انتخابش نکن....سعی کنید در لحظه زندگی کنید و البته میدونم و درک میکنم سخته و من نمیگم سخت نیست یا نباید ناراحت شد اتفاقا میگم بزارید این احساستون بروز پیدا کنه و راحت باشید با خودتون و کاملا حالِ خودتونو  بپذیرید بعد کم کم به آرامش و به یک شادی بینهایتی خواهید رسید...

2790
2778
2791
2779
2792