2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای الان داشت فکر میکردم بهش

وقتی ۲۱ سالم بود یه خواستگار اومد که نمیشه عنوان شخصیتیش رو بگم ولی خیلیا گفتن درامدش کمه و بخور و نمیره ردش کردم

همون سال یه خواستگاااار ادمد پووووولدار اصلا یه خونه تو مشهد داشت ۴۰۰ متری از ۳ طرف تراس سرتاسری

تریلی و گاراژ ماهی ۲۵۰ ملیون حقوق البته با شریکش

ماشین شخصی و...

گول خوردم بدجور

بحدی روانی بود که نگو 

سادیسم شدید 

اخرشم با کما رفتم فرصت طلاق پیدا کردم

انقدر حسرت میخورم الان

میگم خدایا من به خونه اجاره ای ۴۰ مترم راضی بودم منو ببخش اولی رو رد کردم

حس میکنم واقعا بهونه بنی اسرائیلی گرفتم  ولی چهره و استایلشون اون چیزی که تو فانتزی هام بود، ن ...

من از پوشش و رفتارش خوشم نیومد ولی مادرم همچین سرخ شد که تا تهش رو خوندن ولی بازم بعد دو روز زنگ زدن جواب بگیرن گفتیم نه ی سه چهار ماه بعدش دوباره خواستن برای ی پسر دیگشون که خاله پسره به گوش مامانم رسوند که پسر اولیه گفته اگه این دختر شد زن تو من میکشمت مامانم هم به مادرش گفت اصلا صلاح نیست دختر من بیاد داخل خانواده شما 

واااای الان داشت فکر میکردم بهش وقتی ۲۱ سالم بود یه خواستگار اومد که نمیشه عنوان شخصیتیش رو بگم ولی ...

هعییی🥲

نه ایشون از لحاظ مالی تامین بودن 

شغل شریفی داشتن 

از لحاظ اعتقادی هم کفو هم بودیم 

ولی یکم فرهنگ خانواده متفاوت بود 

چهرشونم نپسندیدم ولی کشش داشتم نسبت بهشون یکم 

یعنی بدم نمیومد 

اگه پشیمون بشم چی؟! 😭🤦🏻‍♀️

هعییی🥲 نه ایشون از لحاظ مالی تامین بودن  شغل شریفی داشتن  از لحاظ اعتقادی هم کفو هم بو ...

نمیدونم بستگی به حست داره

ببین اگه عاشق بشی و ردش کنی بیشتر میسوزی تا اینکه ردش کنی ولی شاید تو اینده عاشق هم میشدی

متاسفانه من اولی بود

نمیدونم بستگی به حست داره ببین اگه عاشق بشی و ردش کنی بیشتر میسوزی تا اینکه ردش کنی ولی شاید تو این ...

با خودم گفتم اگه دوباره زنگ زدن بهش فکر میکنم بیشتر زنگ نزدن 

حالا امشب مامانم میگه دو روز گیش زنگ زدن و پسره گفته اخه من مشکلی ندیدم تو صحبتا مامانم گفت فکر کردم بگم دودل میشی و ناراحت نگفتم بهت 😐😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️