2789
عنوان

خیانت

116 بازدید | 4 پست

یادمه اکسم بهم خیانت کرد بهم اهمیت نمیداد حرفایی ک میزدم رو بد برداشت میکرد میرفت و چند روز چند روز جوابمو نمیداد ولی همچنان میگفت ک دوست دارم و ..

ولش کردم  

یه دختره بود تو اون دوران بهم میگفت عین ابجیمه و منم از سر بچگی میگفتم اره اونا خانوادشون شاید اینجوریه و براشون عادیه  خلاصه ک با اون ریخته بود روهم ولی من مدت طولانی افسرده شدم گریه های زیاد ک حتی از چشمام مشخص بود شدت گریه کردنم و همه فهمیده بودن یچی هست  

۶ ماه زندگیم نابود شد  

ولی بعدش برگشت و گفت اره من اشتباه کردم تو واقعا دوسم داشتی ولی من فکر میکردم بهتر از توهم پیدا میشه ولی من دیگه هیچوقت دلم باهاش صاف نشد 

جالب اینه که الان زندگیه خیلی بهتری دارم و خداروشکر میکنم ک نموندم چون هر لحظه ام تلخ بود هر لحظه 

خواستم بگم که اگه تجربه مشابهی داشتین حواستون باشه اون حس وابستگی یروز میره و اگه زود تصمیم نگرفته باشین هیچ وقت از تصمیمتون پشیمون نخواهید شد 

منم مث تو بودم ... ولی خدا خ کمکم کرد دقیق بدترین روزا زندکیم بود حتی دعا میکردم خدا بم نشونه بده هی نشونه میداد من کات نمیکردم تا یه روز منو ول کرد بعد شش ماه برگشت و هنو عاشقش بودم مخم زد برگشتم زیر یه ماه خدا منو ازش جدا کرد چون شروع کرد نابود کردنم مجدد و کسی اورد زندگیم ک عشق واقعی نشونم داد و الان شوهرمه ... و اون سمو از زندگیم خارج کرد.. الهی شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوش بحالت منکه دوتا دختر بچه دارم چکار کنم

سعی نکن جلوشونو بگیری یا محدودیت بسازی براشون  اگاهشون کن  کاری کن خودشون این سمتی نرن 

ابجی خودم بچه داره ولی اینقد بهش شک میکنه و گیرای بیخود میده که بچه رو عقده ای کرده منم همین بودم یه ادم عقده ای تشنه محبت و ازادی