2777
2789
عنوان

شوهر سابقم زنگ زد،از زندان

202 بازدید | 4 پست

دلم ریخت پایین

قبل طلاقم دو ماه زندان بود

شماره زندانو سیو داشتم

با وثیقه اومد بیرون ک بدهیاشو بده

نمیدونم چرا باز افتاده

من جواب ندادم ولی یرکار کلی گریه کردم

دلیل زندان بودنش بدهی داشتن ب مردمه

قبلا یبار خیانت دیدم بخشیدم

وقتی زندان بود گوشیش دست من بود دیدم وقتی نبودم و قهر خونه بابام بودم بازم خیانت کرده

گفتم شاید بخاطر تنهایی بوده بیاد بیرون درست میشه

رفتم رضایت شاکیشو گرفتم اوردم بیرون

قبل اینکه گوشیشو بدم اینستاشو هک کردم،حدود۳۰شهریور اومد بیرون

گوشیو دادم و باهاش سرینگین شدم 

فرداش رفتم اینستا دیدم ب دختره بازم پیام داده ولی پاک کرده بود

منم جم کردم اومدم و دی طلاق گرفتم

امروز ک زنگ زد شوک شدم و گریه کردم

من هنوزم دوسش دارم

و اینکه الان زندانه دارم دیوونه میشم

بنظرتون خوب شد جواب ندادم؟

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دوست داشتن نیست حماقته محضه

چرا یه سریا نمی‌خوان قبول کنند اونی که تعهد و مسئولیت نداشته باشه نسبت به شریک زندگیش، هیچ وقت سر راه درست قرار نمیگیره.

واقعاً تعجب میکنم از این که، انقدر ارزش خودتون رو پایین آوردین که هر شارلاتانی از راه رسیده دل و روح و جون تون رو تقدیم کردین بهش

کسی، استفراغ رو دوباره نمی خوره

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!