2777
2789
عنوان

چرا دزدی اخه؟

174 بازدید | 11 پست

قبول دارم شرایط اقتصادی جامعه خیلی بده ولی چرا دزدی میکنن وقتی این شرایط بد برا همه هست عذاب وجدان نمیگیرن؟ امروز فرش مونو دزدیدن به ارزش ۵۰ میلیون تومن  خودمونم هزارتا بدهی داریم خدا شاهده شوهرم خیلییی ناراحته

شکایت کردیم ولی چشم آب نمیخوره ازین دولت 

خیلی ناراحتیم😔

کسی بوده تاحالا مال دزدیش پیدا شده باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشین ماروهم ۲ بار داخل شو کلا جارو زدن برد چند میلیون پول باندو فلان بود اون به جهنم مدارک شوهرمم بردن.

داخل ماشین پول داشت همه رو بردن.

شکایت کردیم فیلمم داشتیم ازشون ولی رفتن که رفتن خیر نبینن انشالله.

موتورمونم رفت که رفت.

سینه ریز خودمم از خونه دزدیدن😓

انشالله خرج بیمارستان بشه

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
چجوری دزدیدن؟ اره اقوام ما موتور شون دزد اومد از حیاط دزدید  دوماه بعد پیداش کردن ولی یکی دی ...

شوهرم بنده خدا تازه مغازه فرش فروشی زده یدستم دستبافت اورده بود گذاشته بود جلو مغازه(همیشه میزارن) منو برد دکتر  پدرش تو مغازه بود پدر شوهر نابغم ده دیقه بعد ما مغازرو میبنده میره فرش میمونه بیرون البته مغازه کناریمون اینام همش اشنا بودن یکی از فرشارو میبرن 

الان پدرشوهرم تازه از من شاکیه که تو شوهرتو کجا بردی

دوربینم چک کردیم قیافشون نیوفتاده

ماشین ماروهم ۲ بار داخل شو کلا جارو زدن برد چند میلیون پول باندو فلان بود اون به جهنم مدارک شوهرمم ب ...

درسته شرایط جامعه برا همه بده چرا بجا اینکه تلاش کنن میرن دزدی امروز صدبار گفتم خدایا هرکی  دزدید ایشالا خرج دکتر بشه

درسته شرایط جامعه برا همه بده چرا بجا اینکه تلاش کنن میرن دزدی امروز صدبار گفتم خدایا هرکی  دزد ...

مال ما برا۴.۵ سال پیشه کلی راه دادگاه پاسگاه رو رفتیم ولی اخرش هیچ.

چیزی که رفت دیگه رفته.

فقط میتونم بگم خرج بیمارستان خودشو خانواده اش بشه.

ما با بدختی و قرون قرون جمع میکنیم یکی دیگه خیرشو میبینه

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂