2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه 😭😭😭😭😭

271 بازدید | 11 پست

نمیدونم  چجوری شرو کنم ولی خلاصه میکنم من حدودا ۱۱ سال پیش با یکی ب مدت ۶ سال بودم چن سال اول اون اصرار ک باهام باش و دوست دارم و اینا بعدش ک دید من بهش وابسته شدم کم کم ازم دل کند البته این وسط ی چیزای هم در موردم شنید راست و دروغ میبافتن و تحویلش میدادن یکی دو بارم امتحانم کرد متاسفانه خراب کردم .. تا گذشت با التماس های من اومد خواستگاری ک ای کاش نمیومد خونوادش مخالف بودن و مغزشو شستشو دادن و کنار کشید تو اون چن سال هم من خیلی اذیت شدم از خودم بدم میاد خیلی التماسشون میکردم 😥 ب باباش خواهرش 😭 کل شهرمون میدونستن خونواده ی منم همینطور میگفتن پسره لاشیه پسره همجنس بازه ولی حالیم نمیشد حتی از فامیلامون یبار فرستادم رفت باهاش حرف بزنه 

بگذریم نمیتونستم بدون اون زندگی کنم هرشب گریه و التماس اونم اخراش دیگه خیلی بد شد خیلی 

منم دیگه ب خدا رو اوردم و دلمو اروم کردم و خواستگار برام اومد ج مثبت دادم اونم چن ماه بعد من اومد یکی از فامیلای دورمونو گرفت .. منم دیگه فراموشش کردم و دیگه گاهی ک یادم میفته از خودم متنفر میشم چجور باهاش بودم و التماس و ...

چن سال بعدش یبار منو دید تا دم درمون اومد و نگام میکرد و دیگه ندیدمش ولی ممکنه در اینده چون زنش از اشنامونه ببینمش و باز بهم بریزم ک چرا التماس همچی ادم کثیف و بی ریختی میکردم 

حالا مشکلم اینه ک واقعا گاهی اذیتم میکنه هروقت خونوادش برداراش یا خواهرش یا فامیلاشون منو میبینن بهم زل میزنن و منم یهو برام یاداوری میشه ک چرا غرورمو شکستم چرا انقد خودمو خار کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان فامیلاش و خونوادش حتی خودش نمیدونن ک من چقد بیزارم ازشون فک میکنم وقتی میبیننم فک میکنن من همون قبلی هستم ی کسی ک برا خودش ارزش قائل نیس و غرور و شخصیت نداره .. خیلی حیف بودم اینو همه میگن ولی ب کتم نمیرفت 

لعنتی هی ب خوابم میاد ازش متنفرم خیلی ناراحتم ک چرا جوونیمو پای همچی ادم لاشی و بد قیافه ای گذشاتم ک ...

خب حالا ک فهمیدی دوباره ک دیدیش بهش محل نزار 

اجازه نده ک باز دلت بخاد باهاش باشی 

شاید اون قصد داره ک دوباره خامت کنه ک برگردی ولی ب هیچ وجه 

خب حالا ک فهمیدی دوباره ک دیدیش بهش محل نزار  اجازه نده ک باز دلت بخاد باهاش باشی  شاید ...

ن عزیزم همچی چیزی نیس اون بچه دارم منم همینطور .. خودم دارم خودخوری میکنم لعنتی همش ب خوابم میاد 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز